Riskfria spel

Välkommen till vår stora guide som förklarar hur du kan tjäna upp till 20 000 kr helt gratis utan risk. Detta kallas bonustrading och är helt riskfritt och går kortfattat ut på att använda spelbolagens bonusar och spela mot sig själv på spelbolaget Betfair. Häng med så förklarar vi mer hur det går till!

Vad du behöver

  • Startkapital på 5 000 – 10 000 kr som du kan använda under ett par veckor.
  • En fungerande e-post adress.
  • Ett pass, körkort eller annan legitimation som är utfärdat i ditt namn. (Det behövs för att spelbolagen ska kunna verifiera din identitet)
  • En räkning som inte är äldre än tre månader, där ditt namn och adress tydligt framgår. (Så att spelbolaget kan verifiera vilken adress du bor på)

 

Steg 1 – Skaffa ett konto & få 450 kr i riskfritt spel

Det första du måste göra är att registrera dig hos spelbolaget Betfair genom denna länk. Just nu får alla 450 kr i riskfritt spel. Betfair har något som kallas ”spelbörs”, vilken är en marknad där du kan betta mot andra spelare och agera spelbolag. Det är denna spelmarknad vi ska använda oss av när vi ska omsätta våra bonusar. Där börjar du med att sätta in 5000 kr.

 

Steg 2 – Hämta en bonus

Efter att du registrerat dig hos Betfair så ska du nu registrera dig på ett annan valfritt spelbolag som erbjuder en bra bonus. Vi har gjort en lista på alla säkra odds bonusar som vi rekommenderar att du använder. Listan finns även längre ner på denna sida. En ”vanlig” bonus är 100% upp till 1000 kr, vilket innebär att om du sätter in 1000 kr får du 1000 kr extra att spela för. Det är viktigt att du utnyttjar maxbonusen. Alla bonusar har ett omsättningskrav och det är det vi ska lyckas omsätta så att vi kan plocka ut bonuspengarna. I steg 4 förklarar vi hur det fungerar exakt.

 

Steg 3 – Kort om spelmarknaden

Betfairs spelmarkad är annorlunda än ett vanligt spelbolag. Istället för att du spelar mot ”huset” så spelar du nu mot andra spelare. Du blir alltså spelbolaget.

Det innebär att du kan spela emot ett resultat som någon annan har satt och gissar du rätt så vinner du personens insats. Detta kallas för att Boka, eller Lay bet på engelska. Vi ska nu utnyttja denna funktion till vår fördel så att vi kan omsätta våra bonuspengar och plocka ut dom gratis.

 

Kort film som förklarar Betfairs spelmarknad

Exempel på hur vi ska göra: Du tror att det ska bli under 1.5 mål i en match och lägger detta bet på till exempel Bet365. Men hos Betfair bokar du istället samma match men där tror du att det blir över 1.5 mål med samma summa. Du spelar alltså mot dig själv och du kan inte förlora men heller inte vinna. Varför gör vi detta då? Jo, för att omsätta din bonus så att du kan plocka ut dina gratis bonus pengar hos Bet365.

Detta gör du alltså tills du har klarat av omsättningskravet på din bonus. Alla bonusar har olika omsättningskrav men vi har tydligt skrivit ut vad varje bonus har för krav.  Detta kan du se genom att klicka på knappen “omsättningskrav” här nere ovanför listan. Sedan är det bara att göra exakt samma sak på ett nytt spelbolag och sedan betta mot dig själv hos betfair.

 

Steg 4 – Exakt så här gör du

Istället för att du själv ska leta efter matcher som du kan spela på så kan du besöka OkeyNo.com, som visar matcher där oddsen är snarlika för det spelbolaget du har valt bonus hos och Betfairs marknad. Under filter så väljer du “bookmaker”, dvs det spelbolaget du har skaffat en bonus på. “Exchange” är i det här fallet Betfair.

Spela alltid hos spelbolaget först! Flera spelbolag limiterar insatser, men det gör inte Betfair då dom är en spelmarknad. Bokar du spelet hos Betfair först finns det en risk att du inte kan spela för motsvarande summa hos spelbolaget.

Lägg alltid samma belopp hos spelbolaget som hos Betfair, bokar du 500 kr hos Betfair så ska spelet hos spelbolaget kosta 500 kr.

För att behålla så stor del av bonusen som möjligt vill du hitta ett spel där oddset hos spelbolaget ligger så nära oddset för att Boka/Lay:a hos Betfair som möjligt. Ju mindre skillnad, desto mer får du behålla av bonusen!

Försök även hitta ett spel där du tror att du förlorar insatsen hos spelbolaget och vinner vadet hos Betfair eftersom det blir ett svinn på 4-5% av bonusen varje gång du omsätter den.