CampoBet är tillbaka i Sverige

CampoBet är ett av dem spelbolag erbjuder en odds bonus och spel utan konto i Sverige. Spelbolaget har väntat länge på att få sin svenska licens godkänd och nu är dem äntligen live i Sverige igen. CampoBet erbjuder ett enormt utbud av odds inom olika marknader. Inte nog med det så hittar du alla dina favorit ligor inom i stort sett alla sporter du kan tänka dig.

Nu får alla nya spelare hos CampoBet hundra procent upp till hundra kronor att spela för. Allt du behöver göra är att sätta in hundra kronor och välja vilka ligor, sporter, marknader eller matcher du vill spela på och köra igång. CampoBet erbjuder även låga och anmärkningsvärda omsättningskrav samt minsta odds i sin välkomstbonus. Detta gör att din odds bonus blir mer intressant.

CampoBet Sport Bonus

Just nu får du 100 kronor extra när du gör en insättning på minst 100 kronor. Omsättningskravet och villkoren för denna odds bonus är följande:

CampoBet Bonus Villkor

  1. Sätt in minst 100 kronor och få 100 kronor extra.
  2. Omsätt bonus + insättning x5 till minsta odds 1.5 eller högre.
  3. Endast singel eller dubbel på sport med minsta odds 1.5 möter omsättningskravet.
  4. Tag ut din vinst.

Fantastiskt utbud av odds och sporter

CampoBet är inte som vilket annat spelbolag som helst utan snäppet bättre. Du hittar ett generöst utbud inom alla sporter du kan tänka dig och det absolut bästa är de erbjuder något högre odds än andra spelbolag.
Här erbjuds det givetvis live odds så du kan placera ett spel när som helst under pågående match bland annat. Du kan även välja att använda dig av cash-out funktionen om du skulle vilja. Inte nog med det så finns det även möjlighet att spela på Campobets virituella sporter när som helst.

Snabba och säkra utbetalningar

För att göra din upplevelse så bra som möjligt erbjuder CampoBet dig Trustly som betalningsmetod. Du som har erfarenhet av utbetalningar genom Trustly vet att det går ruskigt fort att göra uttag som insättningar. Så länge ditt uttag inte är påverkat av omsättningskrav eller annat ska ett uttag inte ta längre än några få minuter, helt kostnadsfritt hos CampoBet.