Casumo Sport har slagit upp portarna!

Casumo Sport är live och deras odds bonus är av världsklass. Äntligen kan du få det bästa utav två världar, på ett av Sveriges trevligaste spelbolag. Med lågt omsättningskrav och grymt minsta odds får du bästa förutsättningarna hos Casumo Sport!

Enkelt, smidigt och snabbt

Precis som Casumo Casino, är deras sportsida en ren fröjd att navigera runt på. Här hittar du enkelt det du är ute efter, oavsett vad för slags variant av betting och sport du vill spela på. Med snabb registrering via BankID är du igång på några sekunder, vilket gör att du snabbt kan haffa bonusen och börja spela. När du sedan ska göra insättningar kan du välja att swisha summan, vilket också är en stor fördel. Allt fler spelbolag har idag valt att använda Swish som metod, vilket visat sig vara otroligt uppskattat bland spelare. Att Casumo Sport valt att haka på den trenden är klockrent.

Få 1000 kr extra i spelkassan som ny kund!

Snackar vi välkomstbonus måste vi säga att Casumo Sport sticker ut i jämförelse med konkurrenterna. Med en generös summa bonuspengar och snälla krav, är deras bonus en av de bästa i dagsläget. Ta en titt nedan så förstår du vad vi menar:

  • Bonustyp: 100 % upp till 1000 kr
  • Maxbonus: 1000 kr
  • Omsättningskrav: 6x insättning+bonus
  • Minsta odds: 1.6

Maxat spelutbud med mängder av odds

Som tidigare nämnt kommer du snabbt igång hos Casumo Sport, både tack vare snabb registrering och enkel design. Du hittar lätt bland utbudet av odds och kommer garanterat finna något att spela på. Här har de samlat ihop sporter från hela världen, i en kombination av olika varianter och upplägg. Livebetting och kombinationsspel är självklara alternativ hos Casumo Sport. Oavsett vilken sport och match du kan tänkas vilja spela på. Olika specialspel på kända evenemang och tävlingar, är också något vi räknar med att se i framtiden.