Det här är nya spelautomaten Jimi Hendrix

När NetEnt gav sin in i rockens värld genom att lansera spelautomaten Guns N’ Roses, vilket skedde i januari år 2016, så var det nog många som undrade vad som var på gång. Lanseringen av Guns N’ Roses var en stor succé och troligtvis NetEnts största framgång hittills. Det skulle dock bara dröja några veckor innan NetEnt gjorde ett uttalande på casinomässan ICE Totally Gaming i London där de meddelade att Guns N’ Roses bara var den första spelautomaten i en trilogi som går under namnet NetEnt Rocks. Redan i april i år kommer vi att få se nästa spelautomat på samma tema, då är det dags för spelautomaten Jimi Hendrix online slots att lanseras. Det kommer även en tredje spelautomat i september som baseras på hårdrocksgruppen Motörhead.

Jimi Hendrix var en stor gitarrist som väckte mycket uppmärksamhet med sin rockmusik men även med sina ansiktsuttryck när han spelade. Detta har NetEnt tagit fasta på och man har tagit fram 100 tals bilder med Jimi Hendrix där han har olika ansiktsutryck. För att framhäva detta på ett bra sätt så har man lovat att grafiken i spelautomaten Jimi Hendrix kommer att vara enastående och även bestå av animering i 3D. För att spelautomaten ska kunna ge Jimi Hendrix en så rättvis bild som möjligt så har NetEnt samarbetet med Jimi Hendrix familj och andra personer som stått Jimi nära.

Att spela Jimi Hendrix

Vilka funktioner och andra nyheter som kommer att finnas med i spelautomaten Jimi Hendrix är inte känt idag. Sannolikt kommer vi att kunna se fram emot wildsymboler, free spins, multiplikator och förmodligen även bonusspel. Med spelautomaten Guns N’ Roses så kom det massor av nya spännande funktioner som både ökade spelupplevelsen men även möjligheterna att vinna oftare och större vinster. Förhoppningsvis kommer även spelautomaten Jimi Hendrix också att innehålla några nya och innovativa funktioner som bidrar till en ökad spelupplevelse.

I Guns N’ Roses så fanns det en spellista med gruppens fem största hits. Även i spelautomaten Jimi Hendrix kommer spelarna att få ta del av fem av Jimis största hits som man kan lyssna på under tiden som man spelar. Sannolikt kommer man kunna lyssna på låtar som Foxy Lady, Crosstown Traffic, Purple Haze och Little Wing.

Världens bästa gitarrist

Jimi Hendrix anses av många vara världens främsta och största gitarrist och har genom åren vunnit många utmärkelser, till och med efter sin död. Under början på sin karriär, som varade under 1960 talet, så använde han en speciell förstärkare som gjorde att han kunde spela ett sound som ingen annan tidigare kommit i närheten av. Hans fingertoppskänsla var otroligt perfekt och han nästan lekte fram ljudet på sin gitarr. Jimi Hendrix slog igenom i Europa först innan han under en konsert i USA blev stjärna under en natt. Bland annat spelade Jimi Hendrix på Woodstockfestivalen år 1969. Jimi höll flera konserter även i Sverige och den sista konserten i Sverige gjorde Jimi den första september år 1960. 17 dagar senare dog Jimi Hendrix tragiskt nog på ett hotell i London, bara 28 år gammal.