Exklusivt Mastercard från Betsson

Just nu kan du ansöka om att få ett exklusivt Mastercard från Betsson. Kortet som ger dig tillgång att handla med dina pengar du har på ditt spelkonto, utan att behöva ta ut dem. Spela på casinon med Mastercard enkelt genom att ta del av ett exklusivt Mastercard från Betsson.

Betsson har definitivt tagit fram ett innovativt kort för endast 500 utvalda spelare. Du kan göra en ansökan om kortet på Betsson, håll tummarna på att du blir en av dem få spelarna som får tillgång till kortet. Ett exklusivt Mercard från Betsson ger dig alltså tillgång att handla för ditt spelsaldo vart du än befinner dig i världen. Gör ansökan genom att klicka på knappen nedan.

Säkra och trygga betalningar

För att göra ditt exklusiva Mastecard från Betsson säkert och tryggt så kan det dels inte kopplas till ditt bankkonto. Detta innebär att du endast kan överföra pengarna till ditt Betsson Mastercard. Av säkerhetsskäl kan du därför känna dig trygg även om du tappar bort ditt exklusiva Mastercard från Betsson.

En annan fördel med ett exklusivt Mastercard från Betsson är att du kan anpassa kortet efter din spelbudget. Du kan enkelt sätta in pengar på ditt spelkonto för att få tillgång till pengarna direkt på ditt Mastecard kort. En annan fördel med detta Mastercard kort är att du inte kan handla på kredit med det.