Här kan du betta på Sverige – Kosovo!

Fotbolls-VM 2022 har äntligen smygstartat. Vi svenskar längtar såklart efter att se hur Sveriges lag kommer att prestera under detta världsmästerskap. Nu på lördag så visas en (förhoppningsvis) spännande match mellan Sverige – Kosovo som ska kvala in till VM. Matchen spelas på Friends Arena i Solna och har du inte möjligheten att vara på plats så kan du delta i spänningen via online betting. Du kan betta på den här matchen mellan Sverige – Kosovo hos bra svenska bettingsidor som William Hill och Campobet. 

Se matchen samtidigt som du bettar 

Matchen mellan Sverige – Kosovo visas den 9:e oktober klockan 18:00. Du kan se matchen på både TV4 och Cmore. Skulle du vilja betta live på matchen så kan vi även rekommendera att streama den direkt hos bettingbolaget du spelar oss. Vi rekommenderar bra spelbolag där du får statistik och speltips baserat på tidigare matcher så att du får hjälp med att lägga dina spel. Du kan även streama matchen live direkt från ditt konto hos bettingsidan om du väljer att spela live. På så sätt sköter du allt från en och samma webbplats!

Bra odds hos William Hill och Campobet

Vill du spela på matchen mellan Sverige och Kosovo så kan du hitta fantastiskt bra odds hos både William Hill och Campobet. De erbjuder både vinnarodds, prematch-odds samt ett stort utbud av liveodds om du vill lägga ditt spel när matchen startat. Båda bettingsidorna har svensk spellicens och erbjuder en utmärkt sportsbook. Förutom just odds på Fotbolls-VM så erbjuder de även en mängd höga odds på andra matcher, ligor och turneringar. Läs mer om bettingsidorna här i våra recensioner och glöm inte att hämta din välkomstbonus om du är en ny spelare. Med välkomstbonusen kan du placera ditt första spel på matchen mellan Sverige – Kosovo.