Jackpotrekord hos LeoVegas

Man kan säga att LeoVegas senaste Jackpotfestival blev en riktig succé! Efter en lång period av spel så har äntligen den stackande jackpotten i Joker Millions släppt. En svensk spelare vann över 80 miljoner den 9e november i den lyriska jackpotfestivalen hos LeoVegas. Det var nästan väntat att det skulle hända under denna jackpotfestival som LeoVegas arrangerade då dem har haft ett noga öga på just denna enorma jackpot.

Spelaren har lyckats samla alla mynt i bonusfunktionen och vunnit totalt 80,299,596 SEK för att vara exakt. LeoVegas Head of Casino, James Ford kommenterade vinsten som en riktigt rekordvinst efter att dem har haft ett noga öga på den stigande jackpoten.

Hur kan det vara så mycket pengar i potten?

Jackpotspelet Joker Millions är en progressiv jackpot som innebär att en viss summa pengar av alla förluster i spelet samlas i en jackpot. Det är dock väldigt sällsynt att denna jackpot stiger till över 80 miljoner kronor och har inte hänt tidigare i Joker Millions. Den senaste storvinsten i Joker Millions var 2017 då en spelare vann närmare 50 miljoner kronor.

LeoVegas välkomsterbjudande

Om du också vill vara med och ta chansen att bli LeoVegas nästa miljonär så kan du spana in deras grymma välkomsterbjudande. Hämta hem en av branschens bästa välkomsterbjudande och kör igång med ett jackpotspel redan idag. Lycka till!