Få upp till 1 miljon extra på europeisk fotboll

Bet365 är ett av världens största spelbolag och erbjuder ett stort utbud av sporter och matcher från hela världen. Nu kommer dom också med en riktigt härlig Europafotbollsbonus som ger upp till hela en miljon kronor extra för våra besökare.

Bet365s flervalsspelserbjudande på europeisk fotboll ger dig chansen att tjäna en bonus på 100% upp till en miljon kronor extra från flervalsspel på de största nationella ligorna i Europa samt gruppspelet och utslagningsomgångarna av Champions League.

Så här fungerar det

Använd vår knapp nedan för att signa upp (gäller även befintliga kunder hos bet365) och spela minst en trippel på europeisk fotboll för att öka summan du vinner med 5-100%. Går ditt spel in så lägger dom till följande bonus på din utbetalning utifrån följande tabell:
Tripplar 5% bonus, Fyrlingar 10% bonus, Femlingar 10% bonus, Sexlingar 20% bonus, 7-val 30% bonus, 8-val 40% bonus, 9-val 50% bonus, 10-val 60% bonus, 11-val 70% bonus, 12-val 80% bonus, 13-val 90% bonus och 14-val och uppåt 100% bonus.

Är du ny kund så kan du självklart ta del av deras grymma välkomsterbjudande på 100% upp till 1000 kr (sätt in 1000 kr – spela för 2000 kr), med låga omsättningskravet 3x insättning + bonus.

Villkor

Detta erbjudande gäller för utbetalningar på flervalsspel placerade före match, med tre eller fler val på marknaderna Fulltidsresultat (1X2) eller Resultat/Båda lagen gör mål för engelska Premier League, italienska Serie A, spanska Primera Liga, tyska Bundesliga eller UEFA Champions League. Bonusen gäller inte då hela insatsen har stängts med funktionen Stäng spel. Då delar av en insats har stängts, kommer bonusen att beräknas baserat på den kvarvarande levande delen av insatsen. Då ett kvalificerande spel redigeras med funktionen Ändra spel, beräknas bonusen på den nya insatsen. Då ett spel har redigerats till att inkludera eller ändra ett val för ett evenemang som pågår, kommer inte bonusen längre att gälla. Spel på Dubbelchans eller kombinationsspel med bonusar så som Lucky 15’s, Lucky 31’s etc. kvalificerar sig inte för detta erbjudande.