Grymma erbjudanden varje dag

Om Unibet

Unibet är vad man kan kalla en vis gammelfar inom spelbranschen. Bolaget grundades redan år 1997 och har sedan dess kunnat erbjuda sina spelare höga oddsspel från runt om i hela världen. Vi fotbollsälskare känner nog igen loggan mestadels ifrån deras banners man ser på de fotbollsmatcher som spelas från olika ligor världen över. Unibet har vunnit ett flertal utmärkelser under årens gång som till exempel Sportsbetting Operator of the Year. Oavsett vilken sport du älskar vill jag säga att Unibet har något för just dig.

Börja äventyret

Nu är det jul igen och nu är det jul igen och julen varar väl till påska! Nu har jul-yran börjat hos Unibet där du varje dag kan få något magiskt. Under hela december erbjuder Unibet oss som älskar oddsspel och annat skoj en lyxig jul-kalender där vi varje dag får öppna en lucka för att erhålla en fantastisk överraskning. Det kan vara allt ifrån riskfria spel till förhöjda odds och mycket annat roligt!
Det bästa med en jul-kalender är ju ändå att man får öppna en lucka varje dag! Även om du har missat några dagar så gör det ingenting, alla kan när som helst hoppa in och påbörja jul-äventyret vilken dag som helst i december innan den 24e. Däremot så måste jag nämna att den 24e ska man hålla extra utkik. Vad som gömmer sig bakom varje lucka vet man aldrig! Spännande!

Gör så här

Det är superenkelt att delta i Unibets Jul-yra. Alla som har ett konto kan enkelt vara med och öppna en lucka varje dag i advents-kalendern. Bakom varje lucka gömmer det sig en överraskning som kan antingen vara en sportbonus, förhöjt oddsspel, eller kanske ett gratisspel?

  1. Registrera ett konto hos UNIBET.
  2. Logga in på ditt konto.
  3. Klicka på advents-kalendern du ser i bannern.
  4. Tryck på dagens datum.
  5. Erhåll ett fantastiskt erbjudande.

Svårare än så är det inte, jag sa ju att det var busenkelt!

Unibet har även en väldigt generös välkomstbonus som ger dig som är ny spelare hela 500% upp till 500 kr!