Hämta 1000 kr gratisspel varje vecka!

LeoVegas erbjuder just nu massor av gratisspel när du spelar på live tennis i LeoVegas sport. Varje måndag så startar dina möjligheter att kamma hem 200 kr i gratisspel för var fjärde spel du lägger på live tennis i LeoVegas sport.
Älskar du att spela på tennis? Då är det verkligen optimalt att spela hos LeoVegas ända fram till den 18 november 2018. Kampanjen ger dig nämligen 200 kr att spela för efter att du har lagt live spel för minst 300 kr på tennis med 1.5 i minsta odds. Du kan även spela kombinerat spel till ett minsta odds på 1.5 för att det skall räknas in mot ditt nästa gratisspel. Du kan som mest kamma hem 1000 kr per vecka i gratisspel.

Så här fungerar kampanjen

  1. För att ta del i kampanjen så måste du tacka ”Ja” till bonusar och reklam på ditt spelkonto.
  2. Placera ett spel på 300 kr eller mer i live tennis med minsta odds 1.5 eller högre.
  3. För var 4e spel du spelar inom kraven får du 200 kr i gratisspel.
  4. Kampanjen gäller till den 18 november 2018.

Om LeoVegas

Sedan lanseringen av LeoVegas så har det svenska folket fått njuta av en grym spelprodukt inom casino och betting. Tusentals spelare är dagligen aktiva hos LeoVegas och om man undrar varför så är svaret enkelt. LeoVegas erbjuder massor av kampanjer, riktigt bra välkomst bonusar, fantastisk kundsupport och mycket mer. Om du inte har spelat hos LeoVegas så kan du passa på att börja nu med deras välkomsterbjudande.

LeoVegas betting bonus

Leovegas ligger verkligen i framkant med att erbjuda bra betting bonusar. Nya spelare kan välja mellan två grymma betting bonusar som har bra villkor och ger dig en större peng att spela för. Vanliga betting bonusar har oftast höga omsättningskrav så att man inte ska kunna utnyttja bonusen. Leovegas har slagit på stora trumman och väljer att investera i sina spelare för att erbjuda en bra spelupplevelse från dag ett. I Sverige är det just nu extremt hög konkurrens bland spelbolagen och dem gör sitt yttersta för att locka in spelarna med stora betting bonusar. Vi på Spelsidor.se anser att Leovegas krossar sina motståndare med deras konkurrenskraftiga betting bonusar som vi presenterar nedanför.

  1. Insättningar mellan 100–499 kr ger dig 500% upp till 500 kr.
  2. Insättningar på 500 eller mer ger dig 200% upp till 2000 kr.