Julafton kom tidigt i år

Paf är ett av de äldsta spelbolagen i branschen och många känner nog till dem från spelautomaterna man har spelat på finlandsfärjan. Dem har ett väldigt stort utbud av olika typer av spel som till exempel deras egna spelautomater, spelautomater från andra kända spelleverantörer, video poker, oddsspel från hela världen, skraplotter, bingo och mycket mer! Eftersom Paf har funnits väldigt länge och även är ett licensierat bolag kan man känna sig trygg & säker när det kommer till utbetalningar och annat viktigt. Man kan lugn säga att Paf också är en utav de bästa odds sidor som finns på nätet idag. Deras kundservice finns på ett flertalspråk, även svenska såklart och är mycket hjälpsam.

Tomtefar Paf

Ho, ho, ho! Nu börjar vi närma oss de mörka vintermånaderna som endast har kyla och rugg att erbjuda. Men varför tjura över det när tomtefar Paf har en stor säck med julklappar! I år kommer julen tidigt, väldigt tidigt hos Paf och utbudet av priser är enastående.
Vinn allt ifrån Smart TVs, mobiltelefoner, Ipad PROs, Ps4 med Virtual Reality set och massvis med Free Spins.

Spela dagens spel & vinn

Allt du behöver göra för att kvalificera dig är att spela dagens spel, något som kan vara en variant av antingen betting, poker, bingo, fantasty fotboll, slots och mycket annat roligt! Priserna lottas ut till en lycklig vinnare varje dag, så även om du inte vinner idag har du jättemånga dagar på dig att kamma hem en läcker teknisk pryl eller ett gäng schyssta Free Spins! Totalt är det 12 000 Free Spins som lottas ut och ett väldigt stort gäng teknik prylar. Så om du har gott samvete och har varit snäll i år kan jag lova dig att tomtefar Paf har något lovande till just dig i julsäcken fylld av magiska klappar.

Alla vinnare som har vunnit något typ av pryl (Mobil, Tv, Ipad etc) kommer att kontaktas per telefon så var noga med att du har skrivit i rätt mobilnummer när du registrerade kontot, gå gärna in och dubbelkolla för att vara säker. Har du däremot vunnit något under en helgdag så blir du kontaktad direkt första arbetsdagen därefter.

Alla vinnare av Free Spins kommer att få ett meddelande till sitt Paf-konto så var noga med att kolla inboxen varje dag så du inte missar vinsten!

Om du ännu inte har ett konto på detta grymma spelbolag så kan du ta del av en generös välkomstbonus på 100 kr omsättningsfritt!