Maj Poker World Cup 2020

Hela $5000 i prispott i samarbete med PokerStars

Maj Poker World Cup – en glödhet pokerturnering som drar igång på söndag den 3/5 19:00. PokerStars står som arrangörer och i potten ligger hela $5000. Missa inte chansen att ställas mot världens bästa pokerspelare!

Turneringsschema:

 • Kvalrundor: 3/5/2020 – 19:00
 • Final: 10/5/2020 – 19:00

Turneringen startar på söndag 3/5 19:00, med fyra kvalrundor från följande länder:

 • Sverige & Danmark
 • Grekland, Rumänien & Brasilien
 • Tyskland & Österrike
 • England & Kanada

Buy-in för turneringen är $5.50.

Kvalificera dig för Maj Poker World Cup Final

Alla spelare som slutar topp 10% tar givetvis del av prispotten under kvalrundan, men förutom en del av prispotten får man även en biljett till själva finalen som går startar söndagen den 10/5, kl 19:00.

Om du inte lyckas kvalificera dig till finalen via kvalrundorna, har du fortfarande möjligheten att kvala in till finalen den 10/5 genom en buy-in på $55. Samtliga buy-ins till finalen adderas till prispotten på $5000!

PokerStars sponsrar – hela $5000 står på spelPokerStars, som arrangerar turneringen, sponsrar även med en sanslös prispott på $5000. Se till att registrera dig hos PokerStars och reservera din plats vid pokerbordet inför kvalrundorna nu på söndag!

Registrera för turneringen hos PokerStars

Buy-in för turneringen är $5.50.

Registreringen inför kvalrundorna är en enkel process. Följ guiden och gör dig redo för en grym pokerkväll!

Du behöver ett konto hos PokerStars för att komma igång. Har du redan ett konto så är det bara att anmäla sig till turneringen.

Inget konto hos PokerStars? Då måste du registrera dig innan du kan anmäla dig till pokerturneringen. Följ guiden nedan:

 1. Ladda ner PokerStars på dator eller mobil
 2. Fyll i dina uppgifter och registrera ditt konto
 3. Gör en insättning

När du är klar med ovanstående steg är du redo att anmäla dig till turneringen!

Registrera dig för Maj Poker World Cup hos PokerStars

Du måste ladda ner PokerStars klient för att gå med i turneringen. PokerStars klient är tillgäng för datorer, iOS- & Android-enheter. Se till att ladda ner PokerStars spelklient om du inte redan gjort det.

Anmälan via mobilen:

Följ nedanstående guide för att gå med om du har iOS eller Android:

 1. Ladda ner och installera PokerStars klient.
 2. Sök efter din kvalturnering för Maj Poker World Cup. Du kan hitta din kvalrunda genom att klicka på knappen “SÖK” och därefter “Turneringar”. När du följt dessa steg ska du söka efter May Poker World Cup
 3. Turneringen kommer då att dyka upp i listan. Klicka på turneringen för att gå vidare till nästa steg.
 4. Trycka på knappen “anmäl dig” för att anmäla dig. Se till att ha minst $5.50 i saldo på ditt konto innan du anmäler dig.
 5. Fyll i lösenordet till turneringen. Lösenordet är BCSDAPWC.
 6. Klicka på “Lås upp & spela”-knappen när du fyllt i lösenordet.

Anmälan via dator:

Följ nedanstående guide om du vill gå med i turneringen via dator:

 1. Ladda ner och installera PokerStars spelklient.
 2. Sök efter din kvalturnering för Maj Poker World Cup. Du kan hitta din kvalrundan genom att klicka på “Alla spel” och sedan “Turneringar”. Se till att samtliga sökfilter är avbockade innan du skriver in turneringsnamnet i sökfältsrutan, du kan bocka av de längst till höger på skärmen.
 3. Sök efter May Poker World Cup i sökfältet och tryck därefter på “sök”.Du kan söka efter turneringens ID-nummer om du inte hittar turneringen: 2876058947. När du hittat turneringen är det dags för anmälan. Se till att ha minst $5.50 på kontot, tryck därefter på “spela nu”-knappen för att anmäla dig. Fyll i turneringslösenordet BCSDAPWC, sedan är allting klart!

Vänligen läs PokerStars FAQ för mer information om turneringen.

Maj Poker World Cup 2020

När du anmält dig är det bara att invänta söndagen! Glöm inte att turneringen inleds med kvalificeringsrundor som drar igång på söndag den 3/5 19:00. Finalen startar söndagen veckan därpå, den 10/5 19:00. Hoppas vi ses vid pokerbordet!