Oförglömlig hockeyresa till Las Vegas

NordicBet är en av de äldsta svenska spelbolagen på nätet som grundades år 1998 och lanserade sin hemsida redan 2002. Till en början riktade de sig endast mot den skandinaviska marknaden men har på senare år expanderat över hela världen och är idag ett stort samt respektabelt spelbolag. År 2012 genomgick dem en modernisering av plattformen som resulterade i ett större spelutbud och en mer användarvänlig spelplattform som har gjort att många spelare har NordicBet som favorit.

Res till Las Vegas

Har du en önskan om att få resa bort och spendera nyår utomlands, kanske i Las Vegas och gå på hockey? Nu finns det en jättestor chans att just den önskan glider in i målburen! Just nu har dom en makalös kampanj för alla hockey-älskare där du kan vinna ett VIP-paket för två personer som innehåller en resa till Las Vegas och hockey-biljetter. Se när Las Vegas Golden Knights möter Toronto Maple Leafs på nyårsafton, och Nashville Predators den 2 januari. VIP-paketet inkluderar följande:

  • VIP-paket till Las Vegas med Leo Komarov.
  • Biljetter till Las Vegas Golden Knights – Toronto Maple Leafs på nyårsafton.
  • Biljetter till Las Vegas Golden Knights – Nashville Predators den 2 januari.
  • VIP-behandling, mat och dryck.
  • 5000 kr för att täcka flygbiljetter.

Så deltar du i tävlingen

Regga ett konto på Nordicbet om du inte har det. Gissa sedan 1X2 på 8 av helgens hockeymatcher, gissa hur många mål det blir sammanlagt i alla 8 matcher och skriv sedan in den e-mejladress du registrerat hos NordicBet. Efter att du har skickat in ditt tips lägger du ett spel för minst 200kr på SHL med lägsta odds 1.50.