Pokerresa & €135 000 i prispotten

Paf, eller Ålands Penningautomatförening som det heter grundades 31 oktober 1966 och är ett spelbolag som har sitt säte i Mariehamn, Åland. Paf har ett väldigt brett utbud av spel som till exempel spelautomater, live casino, bordsspel, videopoker, betting, fantasy sport och mycket mer! Vad som får dem att sticka ut förutom alla dessa spel är att Paf skänker sina vinster till välgörenhet vilket är jättebra. Dem har även en jättetrevlig kundservice som gladeligen hjälper dig med allt som kan tänkas. Deras VIP-program är ett mycket starkt, välfungerande VIP-program som kallas för Club-Paf. Där kan medlemmarna ta del av massvis med makalösa kampanjer, superbra erbjudanden och riktigt bra insättningsbonusar med free spins till ett väldigt högt värde.

MPN Poker Tour-festival 2018

Vinn ett komplett resepaket som innehåller en pokerresa till kungariket Marocko där du kommer att få delta i en turnering med totalt €135 000 i prispotten. Turneringen äger rum 11 – 14 januari men resan är från den 11 – 15 januari vilket betyder att man har en extra dag i Marocko för att varva ner och förhoppningsvis fira turnerings-vinsten! En garanterad prispott på € 135 000 kommer att finnas för Main Event. Resan är till Mazagan Beach & Golf Resort, El Jadida, Marocko som är ett majestätiskt 5-stjärnigt golf-resort i världsklass och du kan utan problem vinna resepaketet eller bara turneringsbiljetten i Paf Poker.
För att vinna måste du kvala i Paf Poker genom att antingen klättra upp på turneringsstegen för endast €2.20 eller enkelt använda din €190+10-biljett.

Enkelt att delta

  1. Registrera ett konto hos Paf.
  2. Ladda ner Paf Poker.
  3. Hitta MPNPT turneringar i lobbyn.
  4. Spela för att vinna din biljett till Marocko!

Finaler spelas söndagar 20.00 CET och torsdagar 20.00 CET

Paketet inkulderar

Varje paket är värt €1500 styck och inkluderar €250 kronor för resa och utgifter, inköp till Main Event värt 6,000MAD (cirka €550) till vilket prispotten för Main Event kommer ligga på € 135 000 garanterat.

Du kommer även få ett inköp till Side Event till ett värde av 1100MAD (cirka €100). Det kommer att finnas ett eget pris för den som håller sig längst i tävlingen, så kallad Last Longest, detta pris utdelas endast till Paf-spelare. Till råga på det så har du även en bubbelgaranti som endast kommer gälla för Paf-spelare, så du kommer att ha väldigt goda förutsättningar att kamma hem storvinsten!

Paf kommer att hålla aktiviteter arrangerade av Club Paf som du självklart kommer att få delta i. Som exempel kommer det hållas ett välkomstparty för alla spelare så man får träffa och umgås med andra pokerentusiaster.

Vi på spelsidor önskar dig en stor lycka till i denna riktigt grymma turnering!

Glöm inte att Paf har ett väldigt unikt välkomsterbjudande där man får 100 kr helt omsättningsfritt!