Sommarens bästa odds bonus!

Förgyll sommaren med en riktigt galen chans att dominera stranden. ComeOn ger dig en fantastisk odds bonus och chansen att kamma hem en resa värd 20.000 kronor. Inte nog med det så får du även en badmadrass från ComeOn när du som ny kund tar del av deras fantastiska odds bonus på hela 400% när du sätter in 100 kronor. Sportutbudet hos ComeOn består av hundratals populära matcher från sporter över hela världen. Missa inte sommarens häftigaste odds bonus och ett grymt sportutbud hos ComeOn!

400% i välkomstbonus

Som ny kund hos ComeOn får du hela 400% i välkomstbonus när du sätter in 100 kr vid ditt första speltillfälle. ComeOn ger dig 400 kr extra att spela för och du har helt plötsligt 500 kr i odds bonus att njuta av under en sportpräglad sommarfest. Precis som du säkert redan sett så är det inte bara en procentuell odds bonus du får av ComeOn, du får även en riktigt schysst badmadrass och chansen att vinna en semesterresa till ett värde av 20.000 kronor.

Stort sportutbud

ComeOn erbjuder både odds och live odds på sporter från hela världen. Sportutbudet består av allt från fotboll, ishockey och tennis till bordtennis, badminton och virtuella sporter. Du hittar alla tänkbara sporter och matcher att spela på hos ComeOn vilket gör att du alltid har något att se fram emot. Du hittar även ”svenskarnas favoriter” som listar dem populäraste sporterna från olika ligor och turneringar som pågår. Med sportutbudet från ComeOn har du bästa förutsättningarna att hitta favoritmatcher att spela på.