Vinn den nya Iphone X

Julen kommer tidigt i år

Nu är det dags att uppgradera mobilen då julen kommer tidigt i år! En sprillans ny Iphone X utrustad med den senaste tekniken för att tillfredsställa alla dina behov har nu lanserats och det har Lucky Thrillz valt att fira med en generös tävling.
Nu kan alla spelare på Lucky Thrillz vara med och vinna en exklusiv Iphone X som är nya generationens mobiltelefon, den alla kommer att snacka om! Mobilen kommer med stilren design och ett lättnavigerat interface som får även den mest otekniska att känna sig som en superhjälte. Telefonen är utrustad med det allra nyaste som till exempel en riktigt skarp kamera som kommer att få varenda bild du tar att se ut som något ur en naturfilm! Men det bäst av allt är hur enkelt det är att gå med i utlottningen för att vinna denna magiska telefon.

Busenkelt att delta

Allt du behöver göra är att snurra på som vanligt i dina favoritspel oavsett vilket spel du älskar!
För varje 200kr satsade erhåller du 1 biljett till utlottningen som kommer att ske den 30 november 2017. Varje dag kan du samla upp till hela 50 biljetter vilket ger dig en väldigt god chans att vinna, så känn dig inte blyg och börja spinna redan idag för att maximera din chans att ta hem lyxtelefonen! Glöm inte att tävlingen avslutas 30 november 2017 och att hålla utkik i början av december då vinnare kommer att utses den 4 december 2017!

Lycka till i jakten på storvinster och ära, så har du förhoppningsvis en fräck ny mobil att visa upp för släkt och vänner kring julbordet!

Lucky Thrills är ett riktigt bra casino online med ett unikt välkomsterbjudande där du kan välja mellan två välkomstbonusar: upp till 1500 kr bonus + 100 Free Spins, eller upp till 3000 kr bonus + 100 Super Spins!