Vinn €1000 varannan vecka

Om Betser

Betser lanserades under hösten 2016 och har sedan dess växt något kopiöst. Det Betser kan erbjuda sina spelare är den nytänkande utmaningen Brains or Balls där du blir belönad beroende på hur du satsar dina spel. Antingen Brains, som betyder hjärna och innebär att du väljer smarta odds som är säkrare vinster med lite mindre utdelning. Eller Balls, som betyder ballar och som vänder sig till de mest vågsamma & heroiska spelare som lägger spel till högre odds med högre utdelning men osäkrare resultat. Betser erbjuder alla sina spelare oddsspel från ett stort antal sporter runt om i världen. Utbudet av betalningsalternativ är bra och dem har metoder som VISA, Zimpler, Skrill, Mastercard med fler. När det kommer till svenska betting sidor ligger Betser verkligen i framkant och levererar ständigt bra erbjudanden och unika kampanjer.

Kamma hem €1000

Håll i hatten för nu har Betser börjat med sin egen odds-liga! Nu kan alla spelare som brinner för odds få ut ännu mer än spännande nagelbitarmatcher och stora supervinster. Betser Leauge är det vi alla har väntat på och nu är det här.
Betser Leauge är en tävling för alla som brinner för sport där du möter andra spelare när du använder dig av kunskap för att vinna berömmelse, ära och fina priser. Varje säsong pågår under två veckor och denna liga är fylld av prestige! Allt handlar om skicklighet, gå med i tävlingen och slå ut dina motståndare för att ha chansen att kamma hem hela €1000.
Genom att placera ett kvalificerat bet är du med i Betser Leauge. Ett kvalificerat bet är minst 50kr på minsta odds 1.25. Ett vinnande bet ger dig poäng baserat på det odds du satsat på. Exempel: odds 2.0 ger dig 2.0 poäng i ligan. Du tävlar under två veckor. De två bästa spelare blir befordrade upp till nästa division. De sex sämsta spelarna från ligan blir nedgraderade till ligan under.
Betting har aldrig varit roligare!

Bord & divisioner

Ligan består av ett flertal bord och divisioner. Det finns ett bord för division 1, tre för division 2 och nio för division 3 och så vidare. Varje bord har en siffra beroende på division och sedan en siffra beroende på vilket bord 2:1 (Division 2, bord 1). Varje bord har 14 spelare som tävlar emot varandra.
Alla spelare är rankade beroende på hur många poäng de har samlat under säsongen. När två eller flera spelare slutar upp på samma poäng vid säsongens slut kommer den som nådde poängsumman först räknas som vinnare.

Priser & belöningar

Varannan vecka avslutas turneringen och vinnande spelare i följande ordning kommer att belönas med ett pris:

 • Division 1
  1. €2000 gratisspel eller €1000 cash
  2. 1000 Brains
  3. 700 Brains
 • Division 2
  1. 750 Brains
  2. 500 Brains
  3. 300 Brains
 • Division 3
  1. 750 Brains
  2. 500 Brains
  3. 300 Brains

Förutom denna makalösa turnering så erbjuder Betser dig ett riktigt grymt välkomsterbjudande: 100% upp till 1000 kr.