Vinn en TESLA Model S

Att få vakna upp på morgonen och sätta sig i en splitterny lyxbil som drar 0-100 km/h på endast 4,2 sek när du svänger ut på motorleden, den möjligheten kommer inte varje dag! Nu är det dags att skrota den gamla rostiga bilen med lysande varningslampor och istället göra plats för ett riktigt vrålåk, för just nu har iGame en riktigt generös kampanj där dem lottar ut lyxbilen TESLA Model S till en lycklig vinnare den 31 januari 2018. Allt du behöver göra är att samla på dig lotter och bestämma vem som först ska få åka med dig på en exklusiv rundtur i den nya lyxbilen.

Bilspecifikationer

TESLA Model S 2017
– Helelektrisk sedan
– 0-100 km/h på 4,2 sek
– Ombordnavigering
– Subzero väderpaket
– Röststyrda kontroller
– Maskinvara för autopilot
– Fantastisk 17 tums kapacitiv pekskärm
– WiFi och internetanslutningar

Så går du med i utlottningen

Det är superenkelt att gå med i tävlingen, allt du behöver göra är att sätta in 100 kr på iGame innan den 31 januari 2018 för att få 1 lott, sätter du in 500 kr så får du 5 lotter, 1000kr så får du 10 lotter. Alla dina lotter samlas ihop och varje tisdag får du ett mail med information om hur många lotter du totalt har samlat ihop. Desto fler lotter du har, desto större blir chansen att du vinner. Så börja samla ihop dina lotter redan idag för att öka chansen att ta hem detta vrålåk!

Om iGame Casino

iGame har funnits med länge och har nu blivit veteraner inom spelbranschen. Med en snygg och fräsch design kan du lätt navigera dig runt på sidan för att hitta de spel du söker. Deras sida är också optimerad för mobil och surfplatta så du kan spela dina favoritspel var du än är. Dem erbjuder spelarna konstant nya spännande kampanjer som levererar en grym spelupplevelse, ett bra exempel förutom denna grymma kampanj är att man får 450 free spins utan insättning.