Kommer Sverige att komma långt i EM 2021?

Svenskarna hoppas självklart på en seger för det svenska landslaget i årets fotbolls EM. Gruppspelen har startat till Sveriges fördel med 1 – 0 mot Slovakien och 3 -2 mot Polen. Däremot lyckades Sverige inte att vinna matchen mot det tuffa laget från Spanien, den matchen slutade istället oavgjort. 

Sverige vann den senaste matchen mot Polen 

Igår spelade Sverige sin tredje gruppmatch mot Polen. Sverige lyckades att göra mål i andra minuten och ledde sedan matchen med 2 – 0 under ett tag. När Polen lyckades att komma upp med 2 -2 såg det ut som att Sverige skulle förlora matchen – vilket räddades i sista sekund av Viktor Claesson som gjorde ett tredje mål under tilläggsminuterna. Denna match hjälpte Sverige poängmässigt och gav dem två av tre vinster inom de första gruppspelen.

Poängställningen innebär just nu att Sverige ligger bäst till i Grupp E, de har till och med mer poäng än Spanien. De första gruppspelen är nu över vilket istället innebär att Sverige nästa gång kommer att möta Ukraina i åttondelsfinal. Det är oklart att veta hur långt Sverige kommer att klara sig i årets Europamästerskap. Landet har tyvärr inte stått som vinnare i turneringen tidigare och även om svenskarna har ett starkt spel så möter de många länder med starkare spelare.

Du kan spela på Sverige hos svenska bettingbolag

Redan långt innan årets fotbolls EM startade så presenterades vinnaroddsen för de olika deltagande länderna. Har du inte spelat på det land du tror kommer att vinna ännu så kan du göra det hos alla våra bettingsidor. Där hittar du odds på alla matcher som Sverige spelar samt även vinnaroddsen för samtliga länder. Du kan spela live odds på Sveriges matcher samt även streama matcherna direkt hos de bästa bettingsidorna. Se våra lista över de bäst svenska spelbolagen med bäst odds för fotbolls EM 2021 här: