Metal Sports

Betting Bonus:
Metal Sports Betyg
  • spelsidor trustBra välkomstbonus
  • spelsidor trustOzzy Osbourne som ambassadör
  • spelsidor trustAnvändarvänlig design
  • spelsidor trustKöp bonusar med MetCoins
  • spelsidor trustBra kundtjänst
Metal Sports Rating:
  • spelsidor trustBra välkomstbonus
  • spelsidor trustOzzy Osbourne som ambassadör
  • spelsidor trustAnvändarvänlig design
  • spelsidor trustKöp bonusar med MetCoins
  • spelsidor trustBra kundtjänst

Om Metal Sports

Den senaste uppdateringen hos spelbolaget Metal är en sportsbook som levererar stenhårda odds och marknader från världens alla hörn. Metal Sports ger spelarna möjligheten att betta på sina favoritlag ifrån alla dem största ligorna i världen. Du hittar självklart fotboll, ishockey, basket, handboll och mycket mer i Metal Sports. Metal Sports är en del av MT SecureTrade Limited och kommer mest troligen att sätta egna odds utan att använda sig av någon sportleverantör. Detta förekommer hos dem andra spelbolagen inom MT SecureTrade Limited gruppen. Detta behöver dock inte innebära att Metal Sports kommmer erbjuda sämre eller låga odds utan tvärt om. Generellt så kan Metal Sports på detta vis erbjuda mer unika och höga odds på olika matcher och evenemang för att locka fler spelare till Metal Sports.

Utseende och design

Vad annars än metal rock? Metal Sports har den legendariske Ossy Osbourne som ambassadör och det är inte något tvivel om att spelbolaget väckt uppmärksamhet hos många rockälskare. Du hittar ett mörkt och hårt utseende hos Metal Sports. Du finner dock en enkel och snygg sportsektion med massor av odds och marknader från världens alla hörn. Vi har sett att Metal erbjuder en Twitch kanal med give aways och massor med nyheter om deras spelbolag. Vi hoppas att vi får se en liknande kanal för Metal Sports där vi eventuellt kan få vara med i utlottningar om biljetter eller andra roliga prylar

Anpassad för mobil och surfplatta

Metal Sports hittar du i din mobil och även i din surfplatta. I och med att många matcher och evenemang pågår under helger så är det många som inte sitter hemma framför en dator vilket gör att Metal Sports finns tillgängligt i din mobila enhet. Du hittar Metal Sports i din mobil eller surfplatta med stöd från IOS eller Android när du är på resande fot.

Metal Sports

Ett spelbolag som Metal Sports innebär såklart att allt är stenhårt som Ossys musik. Du hittar riktigt bra odds och marknader från Metal Sports och på så sätt kan dem försäkra sig om att deras produkt blir en riktig succé för sportälskarna. Med en egen sportleverantör som sköter utbudet av odds så kan spelarna alltid hitta en match eller marknad med unika odds på. Du finner dem mest populära sporterna hos Metal Sports tillsammans med flertalet marknader inom dem specifika evenemangen och matcherna. Det finns även ett utbud av odds på e-sport och andra lite mer ”annorlunda” sporter som beachvolleyboll, snooker, pingis, dart med flera.

Spelutbud

Metal Sports ser till att du hittar odds på dina favoritlag världen över. Du kan spela på odds och marknader från lag inom Allsvenskan, Superettan och även lägre divisioner i Sverige men självklart inom andra ligor och lag från hela världen. Metal Sports kommer erbjuda spel och odds utifrån deras egna sportleverantör och på så sätt kommer du finna mer unika odds inom speciella matcher. Marknaderna du hittar hos Metal Sports är självklart 1×2, U/Ö, Lag att göra nästa mål, antal hörnor i matchen och mycket mer.
Metal Sports erbjuder aven alla spelare live betting som är ett av dem mest populära spelformerna inom betting. Att spela inom live betting ger dig möjligheten att följa matchen och göra en större bedömning på exempelvis vilket lag som ser starkast ut och på så sätt lägga ett ”säkrare” än vad du normalt sätt inte hade gjort om du inte tittat på matchen.

Insättning och uttag

Du har ett stort urval av både insättningsmetoder samt uttagsmetoder på Metal Sports. Spelarna kan välja att exempelvis betala med sitt Mastercard eller VISA kort som är ett av dem mest vanliga metoderna idag. Hos Metal Sports kan du även sätta in med E-plånböcker som Skrill och Neteller. Det finns även möjlighet att använda sig av Paysafe card som är ett på laddat kontantkort. Det finns även flera betalningsmöjligheter på Metal Sports som Trustly, EnterCash, Instadebit, Zimpler, InstaDebit, SoFort och några fler. Vi vill även påpeka att det inte tillkommer några avgifter vid insättningar oavsett vilken betalningsmetod du väljer hos Metal Sports.

Sammanfattning

Du kan hitta massor med sporter, marknader och evenemang hos Metal Sports. Du får tillgång att följa matcherna i Metal Sports live betting och på så sätt också öka dina chanser för mera vinster. Följ dina favoritlag hos Metal Sports och se även till att favorit markera några av lagen för att få en bättre överblick över dem lag du oftast spelar på vid framtida inloggningar.
Metal Sports använder sig av ett snyggt och enkelt användargränssnitt så att alla spelare oavsett ålder kan hitta dem sporter, marknader eller evenemang som man vill betta på. Den allmänna designen på Metal Sports är av mörk och rockinspirerad design med Ozzy Osbourne som ambassadör. Du finner massor med information om deras spelbolag på deras Twitch kanal där dem även erbjuder massor med give aways i form av prylar, bonusar och bonuspengar.
Om du älskar rockmusiken och framför allt Ozzy Osbourne så är Metal Sports absolut ett spelbolag du kan vända dig till för att förhöjda din spelupplevelse lite extra. Känn dig välkommen att ta del av bonusar och häng med Ozzy Osbourne i jakten på din nästa storvinst redan idag!

Betting Bonus:
Insättningsbonus