Nu lanserar vi betting på vår sajt

I och med namnbytet som vi gjorde till Spelsidor.se för en vecka sedan så lanserar vi nu även en helt ny avdelning med bettingsidor. Här kommer du finna allt som finns mellan himmel och jord som berör betting och odds. Betting blir mer och mer populärt i Sverige och fler spelsidor väljer att satsa mer på just betting. Detta gör att vi måste anpassa oss efter marknaden så därför lanserar vi nu vår stora avdelning om betting sidor.

Hitta spelbolaget med bästa odds bonus

Kortfattat så är en odds bonus en välkomstgåva från spelbolaget som du får när du antingen registrerar dig eller gör en första insättning. Mobilebet ger dig till exempel 100 kr direkt vid registering vilket är riktigt bra!

Vår avdelning kommer vara uppdelad i olika kategorier. En avdelning kommer enbart handla om odds bonusar då vi ser en stor efterfrågan på detta. Du kan enkelt scrolla ner i listan på alla spelbolag och välja den betting bonus du tycker är bäst.

Vi håller koll på betting marknaden

Fler spelbolag väljer att lägga till betting i sin portfölj vilket innebär att det kommer massa nya spännande spelsidor med bonusar. Vi övervakar marknaden och listar alla nya bettingsidor som kommer ut. I och med att det finns så många olika spelsajter så vill dom locka till sig just dig som spelare. Flera av dom erbjuder dig ett ”riskfritt spel” vilket innebär att du får lägga ett bett och förlorar du så får du pengarna tillbaka, men vinner du så behåller du allt. Hur bra låter inte det? Spana in vår sida och om riskfria spel och gör ett du också.

Vi kommer uppdatera alla undersidor löpande så förvänta dig många nya spelbolag och intressanta nyheter. Det ryktas även att vi kommer lansera dagliga speltips till alla bettingnördar. Trevlig helg!