Nu lanserar vi vår systersajt Speltips.se

När vi tidigare i år bytte namn från Casinosvea.se till Spelsidor.se så valde vi även att lägga till betting sidor i vår jämförelse. Detta för att vi ser en stor efterfrågan på information om spelbolag som satsar mot sport. Nu lanserar vi vårt nästa stora projekt: Speltips.se som är Sveriges senaste betting sida där vi ger dig dagens bästa speltips från Sveriges bästa rekare. Häng med så berättar vi mer om detta spännande projekt.

Stor efterfrågan

Varje år söker över 100 tusen personer på Google efter just speltips. Därför väljer vi att lansera en ny och modern hemsida om speltips med målsättning att bli Sveriges mest omtyckta speltipsportal. Just nu pågår ishockey-vm och snart är det även OS och fotbolls-em vilket gör det väldigt passande med en renodlat speltipssida.

Speltips varje dag

Vi levererar redan från start dagliga speltips från våra bästa rekare. Vi kommer leverera speltips inom flera sporter men startar med fotboll, ishockey och trav i olika divisioner och länder. Vi lanserar också en betting community på Facebook där användare kan diskutera speltips och kommande matcher. Vi har valt att presentera speltipsen på startsidan. Du får även grymma erbjudanden från spelsajter med dom bästa odds bonusarna. Läs recensioner och ta del av en bonus idag.

För alla som gillar betting

Vi själva älskar just betting tips och betting på nätet vilket syns väl i våra speltips. Därför är vi till för dig som brinner för betting och som gillar att läsa om sport, framför allt fotboll. Passa även på att kommentera i speltipsen och häng med i svängarna för just nu har vi full pott på alla våra speltips! Nu kör vi!