Rizk betting lanserar med en grym välkomstbonus

Rizk är en speljätte inom casinobranschen som har funnits på marknaden i över två år och erbjuder sina spelare hundratals olika spelmöjligheter. Nu lanserar dem Rizk betting. Vad som gör Rizk speciellt är dess egna oddssättare och innovativa funktioner. Skaparna bakom Rizk är Gaming Innovation Group som även har skapat Guts och Betspin bland annat.

Rizk imponerar med en bra välkomstbonus

Att Rizk skulle erbjuda en bra betting bonus var självklart någonting vi förväntade oss, men att denna betting bonus skulle komma med ett så lågt omsättningskrav var en positiv överraskning. Rizk’s betting bonus ger dig hela 100% upp till 1000 kr, med ett omsättningskrav på 3 gånger belopp till minsta odds 1.8.

Observera att detta erbjudande har löpt ut och inte är tillgängligt längre.

Omsättningskravet är då 6000 kr om du utnyttjar maxbonusen. Varje placerat spel måste vara till minsta odds 1.8. När du har omsatt din betting bonus så kan du ta ut alla pengarna från spelkontot.

Hur du väljer att omsätta din betting bonus är självklart helt upp till dig, så om du är ett stort fan av fotboll eller en riktig hockeyälskare är det bara att köra!

Stort spelutbud

Nu lanserar Rizk sin egna Sportsbook som innehåller hundratals olika sporter med ligor från hela världen som innebär att det finns tusentals spelmöjligheter varje dag! Det som får Rizk Sport att sticka ut är delvis den innovativa iden att man själv får utforma sin Sportsbook genom att lägga till eller ta bort sporter, ligor etc vilket gör att du väljer själv vilka sporter du vill se. Rizk Sport har även sina egna erfarna oddssättare vilket gör spelkänslan till en mer exklusiv upplevelse då allting blir unikt.

Enkel och supersnabb hemsida

Rizk Sport är utformad på ett sätt som gör det mycket enkelt för spelaren att förstå och hitta vad man vill satsa på. Många andra spelsajter som erbjuder odds har ett mycket krångligt system, allting ser väldigt grötigt ut och som nybörjare är det svårt att förstå vad allting betyder.

Hos Rizk Sport är det superenkelt att förstå vad man satsar på och även väldigt simpelt att hitta det man söker. Man märker att Rizk Sport är skapat för att sticka ut ur mängden och för att utmana existerande spelsajter med ett bättre koncept. Inte bara upplägget hos Rizk Sport är utvecklat med om- och eftertanke, även svarstiden på sajten och nya anställda sportentusiaster är ordnat för att göra den nya storsatsningen till succé.

En kundtjänst som bryr sig

Eftersom att det är först nu som Rizk lanserar sportsbetting så har Rizk betting anställt sportentusiaster som kommer att ta hand om kundtjänsten för att hjälpa sina kunder på bästa möjliga sett. Deras livechat är tillgänglig dygnet runt så oavsett var du är vilken tid på dygnet kan du alltid öppna upp livechatten för att få hjälp.