Spiñata Grande – I Mexiko med papegojor och tjurar

Att det är NetEnt som åter igen har visat att de är en av världens främsta leverantörer av spelautomater är nog något som inte förvånar speciellt många spelare längre. Med Spinata Grande har man åter igen satt upp ribban när det gäller innovativa spellösningar och i Spinata Grande finner spelarna en enorm spelupplevelse som bara förstärks av alla de vinster som man vaskar fram under tiden man spelar.

Designen är snygg med ett medryckande tema från Mexiko. Tillsammans med ljudeffekterna och den svängiga mexikanska bakgrundsmusiken, som bara ökar på den spelglädje som man känner när man sätter sig vid denna spelautomat, har NetEnt sannolikt lyckats med att ta fram en av årets bästa spelautomater.

Att spela Spinata Grande

Spinata Grande har en spelplan som består av 5 hjul med 4 rader. Totalt spelar man alltid med 40 vinstlinjer, vilket innebär att det finns 243 vinstkombinationer. Spelets symboler består av spelkort från 10 till och med ess. Här finner man även andra symboler som man förknippar med Mexiko som bland annat papegojor, pinata och tjurar. Minsta insatsen är 2 kronor och den högsta insatsen är 2 000 kronor, vilket avgörs av det myntvärde som man ger mynten och den insatsnivås som man väljer. Man vinner när man lyckas få in olika kombinationer och det finns även en tvillingfunktion som gör det möjligt att få två likadana vinstkombinationer vilket gör att man vinner ordentligt med pengar.

Det finns wildsymboler som består av stora rutor och om man lyckas få in rätt wildsymboler så dyker ett nytt minihjul upp mitt i spelet där man kan vinna både bra med pengar men även upp till 5 free spins. De fem free spins som man kan erhålla spelar man på det stora hjulet och under tiden som man spelar för sina free spins så rullar en kolossal symbol förbi som är en stor wildsymbol som kan ge riktigt stora vinster om man har tur att den stannar kvar på spelplanen.

Spela Spinata Grande i mobilen

Precis som med de allra flesta spelautomater från NetEnt så finns även Spinata Grande för spelare som använder mobila enheter. Denna gång så släppte man den mobila version av spelet samtidigt som man släppte huvudspelet, vilket innebär att alla spelare fick tillgång till spelet samtidigt, oavsett hur man har valt att spela. Precis som med NetEnts alla andra mobila spelautomater så fungerar Spinata Grande både för iOS men även för Android, vilket gör det möjligt att spela denna spelautomat på de allra vanligaste förekommande mobila enheter som finns på marknaden.

Sammanfattning

Namnet Spinata kommer genom en ordlek där man har blandat orden spin och pinata. Spinata Grande är en spelautomat som kommer att hamna högt upp på spelarnas listor över deras favoritspel och att spelet ska bli lika stort och populärt som Starburst är näst intill mycket sannolikt. Med detta spel har NetEnt verkligen lyckas ge spelarna någonting nytt och efterlängtat. Spinata Grande ger en otrolig spelupplevelse där vinsterna och möjligheterna till free spins bokstavligen öses ut över spelarna.