Starburst Festival med makalösa prisutdelningar

Idag kör spelbolaget LeoVegas igång med en ännu en gigantisk kampanj där otroliga priser kommer att delas ut. Den populära Starburst-festivalen är tillbaka och här kommer alla som älskar spelet Starburst kunna ha kul och vara med i tävlingar samt utlottningar på samma gång. Vinnarna kommer att få priser i form av Apple produkter, upplevelser och kontanter. Alla som gör en insättning på bara 100 kr kommer att få 3 gratis free spins varje dag ända fram tills den 3e april.

free spins festivalen

För att vara med i free spins festivalen så krävs det att du gör en insättning på 100 kr någon gång under kampanj perioden. Efter att du har gjort din insättning kommer du att få 3 gratis free spins varje dag fram tills den 3e april. Dessa kommer att delas ut senast kl 15.00 varje dag och det är bara att öppna spelet starburst så finns dina gratis free spins där.

Utlottningen

För att delta i utlottningen så behöver du endast omsätta 100 kr i spelet starburst under någon gång i kampanj perioden. Du kommer att automatiskt vara med och du får 1 lott för varje 100 kr du omsätter. Dragningen sker den 4e april och det kommer att delas ut en miljon i kontanter. En person vinner 250 000 kr, 50 personer vinner 10 000 kr och 250 personer vinner 1000 kr.

Tävlingen

Tävlingen går ut på att omsätta så mycket pengar som möjligt i spelet Starburst. För varje 100 kr du omsätter så kommer du att få 1 poäng. Det är tre olika deltävlingar och de 50 bästa spelarna under varje tävlingsperiod kommer att vinna otroliga priser. Första tävlingen är mellan 4e och 10e mars, andra tävlingen är mellan 11e och 17e mars och tredje tävlingen är mellan 18e och 24e mars. Du kan alltså vinna vid flera separata tillfällen och det gäller att nå top 50 i varje leaderbord för att ta del av ett pris.

1a pris är ett upplevelse paket som är unikt för varje deltävling. Vinnaren av första deltävlingen får en Zero grativty upplevelse i Amerika. Vinnaren av andra deltävlingen får en Superstar helg med biljetter till Eurovision i Sverige. Vinnaren av tredje deltävlingen får en lyxig VIP helg där du kommer att få leva som en LeoVegas stjärna.

  • 2a pris är 20 000 kr
  • 3-5e pris är 10 000 kr
  • 6-10e pris är en iPhone 6s
  • 11-20e pris är en Apple Watch
  • 21-29e pris är 1000 kr
  • 30-50e pris är 500 kr

Alltid generösa kampanjer

Leovegas är kända för att komma med generösa kampanjer och denna är verkligen inget undantag. Detta enda du behöver att göra för att ta del av Starburst festivalen är att sätta in 100 kr och spela den underhållande spelautomaten Starburst.

Som vanligt så gäller också Leovegas välkomsterbjudande där alla nya medlemmar får 20 free spins i spelet Starburst bara genom att registrera sig. Så om du inte redan är medlem kan du följa länken nedan och börja ditt äventyr mot rikedomarna, lycka till!