Streama Handbolls-EM gratis – Final 30/1-2022

Sverige har gjort det otroliga och gått till final i Handbolls-EM 2022 där Spanien väntar. Intresset för stream är stort och hos vår partner kan du streama matchen gratis. Nedan finner du mer information om hur du streamar Handbolls-EM finalen gratis.

Handbolls-EM Stream – Final

Såhär streamar du Sverige-Spanien:

1. Registrera dig: Signera snabbt med BankID hos Unibet genom knappen ovan.

2. Sätt in 100 kr: Sätt in 100 kr med exempelvis Swish.

3. Streama matchen: Du kan nu börja streama matchen! Matchen finns att streama i oddsmenyn, du kan använda sökfunktionen för att hitta matchen.

Pengarna som du satt in kan du lägga ett spel för på matchen eller ta ut efter att matchen är slut.  

Kan jag streama Sverige-Spanien gratis?

Det mest kostnadseffektiva alternativet är att använda Unibet streaming för Handbolls-EM. Unibet tar inte någon kostnad för själva streamen vilket gör det gratis, men de kräver att du har ett konto och minst en krona i saldo. Därför räcker det att du sätter in minimum beloppet för att komma igång och börja se på kvällens match. Det finns inga alternativ som har en lägre kostnad, den officiella leverantören av streamingen för mästerskapet är Viaplay och ett konto där kostar 399 kr.

Fördelar med att streama Handbolls-EM 2022

Den stora fördelen med att streama Handbolls-EM jämfört med att se den på vanlig kabel-TV är att du kan se matchen vart du vill. Om du är på resande fot så kan du fortfarande få en bra bild och se matchen från såväl mobilen som surfplattan. Bilden är givetvis mindre, men om du har tillgång till en Apple-TV eller smart-TV kan du dela skärmen för att få upp streamen på TV:n. Dessutom är det ett betydligt mycket billigare alternativ än att teckna att abonnemang med uppsägningstid.

Odds inför matchen

För första gången så är Sverige favoriter, trots att det är final och att det är Spanien som väntar. I såväl den sista gruppspelsmatchen som i semifinalen så stod Sverige i ett mycket högre odds än sina motståndare men lyckades trots det vinna båda matcherna efter två fantastiska insatser.

Högst odds inför Sverige-Spanien:

  • Sverige: 2.25 hos Unibet.
  • Oavgjort: 8.25 hos Coolbet.
  • Spanien: 2.15 hos Betsson.