Betfair Spelbörs

Välkommen till vår stora guide om Spelbörsen hos Betfair och hur du tar rollen som spelbolag. Vi har självklart fixat så att du kan ta del av en unik bonus som gör att du kan testa spelbörsen utan att riskera dina pengar. Läs vår guide och testa Betfair Exchange idag! läs mer
Betfair har en produkt på marknaden som är helt unik: Spelbörsen. Här kan du själv agera spelbolag helt utan inblandning av ett annat spelbolag. Du väljer alltså dina egna odds på en match, och så kan andra personer välja att betta emot dig. Det går att göra stora pengar på spelbörsen så läs vår guide och sätt igång redan idag.

Intro: Det här är Betfair Exchange

Betfair har idag världens största spelbörs där spelare själva kan välja sina egna odds och spela mot varandra. På vadslagningsplattformen sker mer än fem miljoner transaktioner dagligen, vilket är fler än Europas alla aktiebörser tillsammans.

Fördelen med att anväda sig av Betfairs Exchange är att du får mycket större frihet, högre vinster och mer kontroll när du spelar. Transaktionerna hanteras på mindre än en sekund så det finns utrymme för snabba spel och beslut.

Så använder du spelbörsen

Betfairs spelbörs ser snarlik ut som ett vanligt spelbolag, men skillnaden här är att det finns en blå ruta och en rosa ruta som du kan spela på.

  • Blå ruta betyder Backa (Spela för): Du tror att ditt lag vinner och du spelar på vinsten.
  • Rosa ruta betyder Boka (spela mot): Du tror att ditt lag förlorar och du spelar på förlusten eller oavgjort.

Exempel 1: Backa & spela på färgen blå

Den blå rutan: “Backa” ditt bett om du tror att ditt spel vinner, precis som på ett vanligt spelbolag.

Har du hittat en vinnare så klickar du på den blå knappen, anger din insats och placerar spelet. Sitter ditt spel så vinner du också.

Gillar du inte oddset du ser så kan du välja ditt eget odds och vänta på att någon accepterar (bokar) det.

Exempel 2: Boka och spela på färgen rosa

Den rosa rutan: “Boka” ditt bett om du tror att ditt spel inte vinner och ta rollen som spelbolag.

Har du hittat ett spel du inte tror på, så klickar du på den rosa knappen och anger din insats du vill ta emot från andra spelare. Sedan visar spelbörsen hur mycket du riskerar (exponering) och du kan placera ditt spel.

Gillar du inte oddset så kan du erbjuda ett annat odds och se vem som nappar.

Så vad är skillnaden mellan spelbörsen och ett vanligt spelbolag?

Som du kanske förstått är spelbörsen inte ett “vanligt” spelbolag som du bara satsar 1 X 2 på, utan här finns det mycket mer att utforska. Den största skillnaden mellan spelbörsen hos Betfair och vanliga bettingsidor är att Betfair inte beblandar sig i de spel som läggs, utan man agerar bara plattform. För att göra detta enkelt så har man skapat 2 färger, som särskiljer de olika spelen man gör. Spelar du på den blåa rutan så spelar du som “vanligt” kan man säga. Fördelen här är att du kan hitta odds som är “fel” från oerfarna spelare. Spelar du på rosa rutan så krävs det lite mer erfarenhet, då du kan sätta egna odds om du vill. Vårt tips är att om du börjar med att spela på rosa, så gör det försiktigt och ta de odds som ges som förslag.