Odds bonus utan insättning

Är du en spelare som föredrar att få testa på en bettingsida innan du sätter in pengar på spelkontot? Då är det kanon att få en liten oddsbonus när du skapar ditt konto. Tanken med dessa oddsbonusar utan insättning är att du som spelare ska kunna pröva på att spela hos ett nytt bettingbolag. Vi kan få möjligheten att lägga mindre spel på olika matcher, testa hela layouten, gillar vi den eller inte?

Bettingsidor med gratis odds bonus 2023

 1. CampoBet

  99 % Betyg
  verifierad
  Gratisspel – 120 SEK
  1a INSÄTTNINGSBONUS
  Sport Gratisspel 120kr
  • Oms. krav:
  • 1x Gratisspel

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  Gratisspel – 120 SEK
  1a INSÄTTNINGSBONUS
  Sport Gratisspel 120kr
  • Oms. krav:
  • 1x Gratisspel
  Endast nya kunder. Valfritt min. odds. Minsta insättning: 100 kr. Omsättning: 1x. Enbart vinster från gratisspelet krediteras. Bonus aktiv: 60 dagar. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Odds bonus utan insättning

Bettingsidor ger dig helt enkelt möjligheten att få testa på och spela på bettingsidan helt gratis utan att du behöver sätta in pengar vid ditt första speltillfälle. Varför gör spelbolagen detta egentligen? Tanken är att locka fler spelare till att både registrera sig och förhoppningsvis gilla bettingsidan så pass mycket att vi ska sätta in egna pengar och fortsätta spela hos dem.

Bonusar utan insättning kommer i olika varianter. Du kan få bonuspengar att spela för vilket är mest vanligt, samt kan du kan få ett riskfritt spel upp till en viss summa pengar. Detta innebär dock att du måste sätta in pengar men om det är så att du skulle förlora ditt bet så får du tillbaka din insättning, oftast inom dem kommande 24 timmarna. Det riskfria spelet innebär alltså att du inte kan gå miste om din insättning oavsett om du förlorar ditt spel. En ”Win Win” för spelaren helt enkelt. Vi hjälper dig att hitta rätt bettingsida med oddsbonus utan insättning. Se till att börja ditt äventyr genom spelsidor.se.

Gratis odds bonus vid registrering

Bettingsidor som erbjuder pengar vid registrering ger dig en möjlighet att spela hem lite gratispengar. Det är i alla fall vad många spelare ser det som. Egentligen är det till för att du ska utforska bettinsidan och få ett intresse för att byta till ett nytt favoritbolag.

Säg att du får 100 kr att spela för helt gratis när du skapar ett spelkonto på ett nytt betting-bolag. Först och främst är dessa 100 kr du fick gratis mest troligen bundna till ett omsättningskrav. Detta innebär att du inte kan ta ut pengarna innan du har omsatt (spelat för) en viss summa pengar. Låt säga att det är ett omsättningskrav på tio gånger pengarna (x10). Då innebär det att du måste spela för minst 1000 kr innan du kan ta ut eventuella vinster du har kvar på spelkontot. Med andra ord behöver du spela din 100 lapp 10 gånger. Lyckas du omsätta denna gratisbonus så är pengarna som är kvar på ditt spelkonto dina. Redo att ta ut.

Vad tjänar bettingsidan på att ge gratis oddsbonusar?

Att få en oddsbonus vid registrering utan att behöva sätta in pengar först vilket många är försiktiga med är ett bra sätt för spelaren att undersöka bettingsidan. Vi har möjligheten att undersöka oddsen och spelutbudet på ett bättre sätt än vi hade gjort om vi inte hade ett spelkonto på den specifika bettingsidan. Spelaren kan i lugn och ro kika igenom det spelutbud som bettingsidan erbjuder, exempelvis ligor, länder, marknader, sporter, odds, turneringar och mycket mer.

Bettingsidan ger dig som spelare en möjlighet till att börja spela och förhoppningsvis gilla bettingsidan till den grad att vi väljer att fortsätta spela hos dom, för våra egna pengar. Det är ett perfekt tillfälle för dig som är lite mer försiktig med nya bettinsidor och du kan snabbt få testa på hur bettingsidan opererar och se vad som erbjuds. Placera spel på dina favoritlag eller kommande stormatcher och bygga förtroende till bettingsidan.

Spela inte för aggressivt med en gratis bonus

Som sagt är detta ett tillfälle för dig att utforska och ha kul på den nya spelsidan. Som i exemplet ovan så får du 100 kr att spela för. Det många spelare gör är att man spelar för hela beloppet i ett spel för man tycker att det inte är direkt mycket pengar. Visserligen är det väl sant, men med 100 kr kan du komma väldigt långt inom betting och det är vi medvetna om. När du tänker på att lägga ditt första spel så kan det vara bra att dela upp dina insatser på flertal spel för att öka dina chanser att ha pengar kvar om något spel inte skulle gå in. Spela med förstånd och inte impulsivt. Det blir roligare så!

Regler och villkor för gratis oddsbonusar vid registrering

Det tillkommer alltid regler och villkor för alla former av bonusar. Många spelare väljer att inte läsa dessa och det kan ställa till med förödande konsekvenser. Låt säga att du inte är medveten om att du inte får spela på odds under 2.0. Du bettar och vinner på flera av dina matcher och tror att du nu har omsatt klart gratisbonusen. Problemet är bara att bettingsidan kommer konfiskera dina vinster och ta bort bonusen vid ditt uttagsförsök när dom upptäcker att du inte har spelar enligt regelboken. Då blir det inte mycket mer spelande på det nya spelbolaget kan jag lova. Så tänk alltid på att du läser igenom reglerna för din gratisbonus och om det är något du inte förstår eller har frågor kring kan du alltid kontakta bettingsidans support. Oftast har dom en live chatt du kan få direkt hjälp igenom.

Så här kan du hämta din oddsbonus

Genom att använda dig av vår lista kan du välja bland dom bettingsidor som erbjuder gratis oddsbonus utan insättning. Du kommer att behöva registrera dig för att få bonusen. Följ dom angivna stegen på spelsidor.se och läs självklart igenom reglerna och villkoren för din oddsbonus så det inte uppstår några konstigheter.

 1. Välj din bettingsida.
 2. Registrera dig och ange eventuell bonuskod.
 3. Börja betta

Vi önskar dig all lycka till och hoppas att du hittar ett nytt spelbolag med nya bonusar och roliga äventyr!