Odds bonus

Många bettingsidor vill locka till sig nya spelare med en odds bonus. En oddsbonus ger dig extra pengar utöver det du sätter in, för att öka dina chanser att vinna. Vi på Spelsidor.se har förhandlat fram unika betting bonusar så ta vara på chansen och ta del av våra exklusiva sportbonusar idag.läs merEn sportbonus erbjuds av nästan alla spelbolag i Sverige och ges till dig som signar upp som ny kund. Normalt så erbjuder spelsidorna en bonus på 100% upp till 1000 kr, vilket innebär att du dubblar din tusenlapp som du sätter in. Detta anser vi vara standardbonusen i Sverige bland spelbolagen.

En odds bonus ska ses som ett perfekt tillfälle att dubbla upp sina pengar när du gör en första insättning. Ett tips är att titta på omsättningskravet för respektive bonus för att lättare se hur enkelt eller svårt det är att ta ut dina vinster. Det kan du enkelt göra genom att klicka på knappen "omsättningkrav" ovanför vår lista med bonusar. För mer information om hur du omsätter en betting bonus vänligen läs texten längre ner på sajten.

No-Account-Bet-Nya-spelbolag-2019

No Account Bet är live!
Få 200 kr Cash
BankID Verifiering!

Spelbolag
Insättningsbonus
7
Fastbet
95%Betyg
• BankID spel.
• Snabba uttag.
12
• 200kr i bonus.
• Omsättningsfritt.
• BankID verifiering.
22
ScandiBet
83%Betyg
• Svensk licens.
• Snabba uttag.

Bäst Odds bonusar 2019

Odds bonusar bakgrundsbildOdds bonus är en form av gratispengar som nya och återkommande spelare kan få som en belöning från ett spelbolag för en utförd prestation. Det ger spelarna en extra slant att spela för och därmed möjligheten till ytterligare underhållning och spänning. Betting bonusar brukar de flesta spelbolag dela ut till nya spelare i form av en välkomstbonus. Som välkomstbonus kan man få en viss procent, normalt 100 procent i bonus på det belopp som man sätter in, vilket brukar ha en maxgräns på 500 upp till 1 000 kronor. Det finns även spelbolag som delar ut ett fast belopp i välkomstbonus, exempelvis 300 kronor, oavsett vilket belopp man sätter in. Dessa pengar kan man sedan använda för att spela på valfritt oddsspel.
Här är några anledningar varför du ska använda Spelsidor.se när du letar efter bästa odds bonusar 2019:

  • Du får alltid exklusiva odds bonusar
  • Nya spelbolag med snabba uttag
  • Dina vinster är skattefria
  • Vi erbjuder support till alla våra besökare

Betting bonusar till lojala VIP-spelare

Odds bonusar kan även ges till återkommande spelare i samband med att dessa gör en insättning och ofta brukar dessa odds bonusar gälla för ett spel och kallas reloadbonus. Ett annat exempel på betting bonus kan vara att om spelaren lägger ett spel på något evenemang så kan spelaren få samma belopp i bonus för att öka chanserna att kunna vinna genom att kunna lägga ett ytterligare spel. Vissa spelbolag delar även ut sport bonusar som kallas för riskfria spel eller free bets. Det innebär att man får ett belopp av spelbolaget utan krav på insättning som kan användas för ett spel på någon match eller annat evenemang.

Cashback är ovanligt som betting bonus

Det finns även många spelbolag som har en form av cashback bonus vilket innebär att om man gör ett spel och förlorar så får man samma belopp tillbaka i form av en bonus som man kan använda för att lägga ett nytt spel. Dessa kan ges till nya spelare men även som en återkommande sport bonus exempelvis en dag varje vecka eller månad. I de fall det är en återkommande bonus så brukar man endast få en del av beloppet tillbaka, vanligtvis mellan 10 och 30 procent, på det belopp som man har förlorar under denna dag eller för den period som denna bonus gäller.

Villkor för nya odds bonusar

Spelbolag delar ut odds bonusar så att spelare ska få lite extra att kunna spela för så de har chansen att prova på spelbolagets spel och spelmiljö. Oavsett vilken form av bonus som man får så föreligger det ofta ett krav på att spelaren behöver göra någon form av motprestation för att erhålla bonusen, som exempelvis att spelaren gör en insättning eller att en ny spelare registrerar sig som kund.

Spelbolagen har även olika villkor som ska vara uppfyllda innan en spelare kan ta ut de vinster som de vunnit när de spelat för sina bonusar. Det handlar bland annat om ett omsättningskrav, som ofta ligger på mellan 3 upp till 10 gånger det belopp som man erhållit i bonus. Det betyder att om man får 500 kronor i bonus och omsättningskravet är 6 gånger så behöver spelare lägga spel för 3 000 kronor innan spelaren kan ta ut vinsterna som de vunnit för sina bonuspengar.

Andra vanliga krav är att man bara får lägga spel till ett odds som minst uppgår till mellan 1,50 upp till 2,00 för att spelet ska avräknas mot omsättningskravet. Det kan även finnas andra villkor beroende på vilket spelbolag man spelar hos, vissa tillåter exempelvis bara spel på singlar medan andra låter varje spelare själv bestämma vilka spel den ska göra.

Skulle du vara intresserad att veta ännu mer om hur bonusar fungerar över lag så kan du alltid besöka våra kompisar och läsa om fler oddsbonusar hos Betsmart.se.

Så fungerar omsättningskrav

  • Exempel odds bonus 1: 200% upp till 500 kr, med omsättningskrav 5x bonus + insättning, med minsta odds 2.0. För att utnyttja denna bonus till max så sätter du in 250 kr och får 200% (500 kr) i bonus. Du har då totalt 750 kr att spela för. Innan du kan göra ett uttag så måste du spela för totalt 3750 kr.
  • Exempel odds bonus 2: 100% upp till 1000 kr, med omsättningskrav 5x bonus, med minsta odds 1.5. För att utnyttja denna bonus till max så sätter du in 1000 kr och får 100% (1000 kr) i bonus. Du har då totalt 2000 kr att spela för. Innan du kan göra ett uttag så måste du spela för totalt 5000 kr.