Odds bonus

Många bettingsidor vill locka till sig nya spelare med en odds bonus. En oddsbonus ger dig extra pengar utöver det du sätter in, för att öka dina chanser att vinna. Vi på Spelsidor.se har förhandlat fram unika betting bonusar så ta vara på chansen och ta del av våra exklusiva sportbonusar idag.läs merEn sportbonus erbjuds av nästan alla spelbolag i Sverige och ges till dig som signar upp som ny kund. Normalt så erbjuder spelsidorna en bonus på 100% upp till 1000 kr, vilket innebär att du dubblar din tusenlapp som du sätter in. Detta anser vi vara standardbonusen i Sverige bland spelbolagen.

En odds bonus ska ses som ett perfekt tillfälle att dubbla upp sina pengar när du gör en första insättning. Ett tips är att titta på omsättningskravet för respektive bonus för att lättare se hur enkelt eller svårt det är att ta ut dina vinster. Det kan du enkelt göra genom att klicka på knappen "omsättningkrav" ovanför vår lista med bonusar. För mer information om hur du omsätter en betting bonus vänligen läs texten längre ner på sajten.

Spelbolag
Insättningsbonus
1
No Account Bet
100%Betyg
• FÅ 200 SEK!
• 1X omsättning.
• Bra odds.
3
• Enkel registrering.
• Skattefritt.
• Bra Sportsbook.
5
• Grym betting.
• Skattefritt.
• Live Streams.
6
• Sätt in 3000 kr.
• Omsätt x4
• Få 3000 kr.
7
Fastbet
95%Betyg
• BankID spel.
• Snabba uttag.
20
ComeOn
89%Betyg
• Utan omsättningskrav.
• Enkel reg.
• Höga Odds.

Bäst Odds bonusar 2019

Odds bonusar bakgrundsbildOdds bonus är en form av gratispengar som nya och återkommande spelare kan få som en belöning från ett spelbolag för en utförd prestation. Det ger spelarna en extra slant att spela för och därmed möjligheten till ytterligare underhållning och spänning. Betting bonusar brukar de flesta spelbolag dela ut till nya spelare i form av en välkomstbonus. Som välkomstbonus kan man få en viss procent, normalt 100 procent i bonus på det belopp som man sätter in, vilket brukar ha en maxgräns på 500 upp till 1 000 kronor. Det finns även spelbolag som delar ut ett fast belopp i välkomstbonus, exempelvis 300 kronor, oavsett vilket belopp man sätter in. Dessa pengar kan man sedan använda för att spela på valfritt oddsspel.
Här är några anledningar varför du ska använda Spelsidor.se när du letar efter bästa odds bonusar 2019:

 • Du får alltid exklusiva odds bonusar
 • Nya spelbolag med snabba uttag
 • Dina vinster är skattefria
 • Vi erbjuder support till alla våra besökare
odds-bonusar-2019

Odds bonusar 2019

Hitta alla odds bonusar från 2019 på Spelsidor.se. Vi ser till att lista alla dem bästa och senaste odds bonusarna, för att göra det enklare för dig att hitta en som passar dig bäst. Oavsett vilken typ av odds bonus du letar efter så har vi en för dig. Du kan enkelt sortera odds bonusar utifrån storlek eller med lägsta omsättningskrav för att göra din sökning lättare.

Du får helt enkelt bäst förutsättningar genom att välja en odds bonus från Spelsidor.se.

 • Bästa odds bonusar 2019
 • Odds bonusar med lägst omsättningskrav
 • Högsta odds bonusar
 • Riskfria odds bonusar
 • Odds bonusar utan omsättningskrav

Så hittar du bästa odds bonusen på Spelsidor.se

För att få tag på bästa odds bonus på Spelsidor.se så har vi skapat ett filtreringssystem. Det krävs bara ett knapptryck för att se dem olika odds bonusarna från 2019. I toppen på varje sida hittar du en knapp precis ovanför listan. Den är förinställd på ”populärast” och visar helt enkelt dem mest populäraste spelbolagen just nu. Klickar du på knappen från mobilen får du andra val att välja mellan. Nu kan du helt plötsligt välja spelbolag utifrån högst bonus, nya spelbolag och lägst omsättningskrav exempelvis.

Skulle du behöva hjälp med en bonus eller omsättningskrav så kan du alltid kontakta oss i vår live chatt. Chatten är öppen mellan 09:00 till klockan 18:00 alla vardagar. Om du vill kan du även lämna ett meddelande och skriva ned din e-postadress så återkommer vi med svar så fort vi kan.

nya-odds-bonusar-2019

Nya odds bonusar 2019

Vi gör det enkelt för dig att hitta nya odds bonusar från 2019. Vi har jämfört alla nya odds bonusar från 2019 och sammanställt en lista för att göra det enkelt för dig att hitta den bästa. Med en ny odds bonus får du en möjlighet att spela för mer pengar än du sätter in och därmed chansen att spela för mer pengar och vinna mera. Några av spelbolagen som erbjuder helt nya odds bonusar 2019 är SpeedyBet, Snabbare Betting och Hajper Betting.

Vi har gjort det enkelt för dig att hitta odds bonusar 2019. Du kan med ett knapptryck sortera alla spelbolag som erbjuder bonusar. Här får du möjligheten att hitta största odds bonus, populäraste odds bonusar och odds bonusar med lägst omsättningskrav.

Snabbare odds bonus – 100% upp till 2500 kronor

Speedybet bonus – 100% upp till 5000 kronor

Hajper Betting – 100% upp till 1000 kronor

Villkor för nya odds bonusar

Spelbolag delar ut odds bonusar så att spelare ska få lite extra att kunna spela för så de har chansen att prova på spelbolagets spel och spelmiljö. Oavsett vilken form av bonus som man får så föreligger det ofta ett krav på att spelaren behöver göra någon form av motprestation för att erhålla bonusen, som exempelvis att spelaren gör en insättning eller att en ny spelare registrerar sig som kund.

Spelbolagen har även olika villkor som ska vara uppfyllda innan en spelare kan ta ut de vinster som de vunnit när de spelat för sina bonusar. Det handlar bland annat om ett omsättningskrav, som ofta ligger på mellan 3 upp till 10 gånger det belopp som man erhållit i bonus. Det betyder att om man får 500 kronor i bonus och omsättningskravet är 6 gånger så behöver spelare lägga spel för 3 000 kronor innan spelaren kan ta ut vinsterna som de vunnit för sina bonuspengar.

Andra vanliga krav är att man bara får lägga spel till ett odds som minst uppgår till mellan 1,50 upp till 2,00 för att spelet ska avräknas mot omsättningskravet. Det kan även finnas andra villkor beroende på vilket spelbolag man spelar hos, vissa tillåter exempelvis bara spel på singlar medan andra låter varje spelare själv bestämma vilka spel den ska göra.

Skulle du vara intresserad att veta ännu mer om hur bonusar fungerar över lag så kan du alltid besöka våra kompisar och läsa om fler oddsbonusar hos Betsmart.se.

hur-fungerar-omsattningskrav

Så fungerar omsättningskrav

 • Exempel odds bonus 1: 200% upp till 500 kr, med omsättningskrav 5x bonus + insättning, med minsta odds 2.0. För att utnyttja denna bonus till max så sätter du in 250 kr och får 200% (500 kr) i bonus. Du har då totalt 750 kr att spela för. Innan du kan göra ett uttag så måste du spela för totalt 3750 kr.
 • Exempel odds bonus 2: 100% upp till 1000 kr, med omsättningskrav 5x bonus, med minsta odds 1.5. För att utnyttja denna bonus till max så sätter du in 1000 kr och får 100% (1000 kr) i bonus. Du har då totalt 2000 kr att spela för. Innan du kan göra ett uttag så måste du spela för totalt 5000 kr.
odds-bonusar-utan-omsattningskrav

Odds bonus utan omsättningskrav

Vi har alla odds bonusar utan omsättningskrav i våra listor och vi kan starkt rekommendera allihopa. Utan omsättningskrav på din nya odds bonus så har du enorma chanser att vinna mer pengar när du spelar på sport och betting. Leta reda på en odds bonus utan omsättningskrav här och kom igång med bästa förutsättningar inom några minuter.

En odds bonus utan omsättningskrav innebär att du inte behöver möta några omsättningskrav innan du kan göra ett uttag. Fördelen är enorm och denna form av odds bonus är även relativt sällsynt. Vi har såklart gjort en research i ämnet och letat fram dem bästa odds bonusarna utan omsättningskrav, så att det blir lättare för dig att hitta dem.

odds-bonus-utan-insattningskrav

Odds bonus utan insättning

Om du vill testa på ett spelbolag innan du väljer att göra en insättning så kan du ta del av en odds bonus utan insättning. Du får alltså en summa pengar när du blir kund så du kan se vad för sporter, matcher, marknader med mera som spelbolaget erbjuder. Är detta ett krav för dig som ny spelare så kan vi rekommendera ett flertal spelbolag från våra listor.

För att hitta den bästa odds bonusen utan krav på insättning så kan du sortera våra listor utifrån dina krav. På det sättet så blir det mycket lättare för dig att hitta den perfekta odds bonusen hos ett nytt spelbolag.

När du tar del av en odds bonus utan krav på insättning så tillkommer det alltid regler och villkor. Var noggrann och jämför odds bonusar som har bäst villkor för dig så blir din spelupplevelse mycket roligare!

sport-bonus

Sport bonusar 2019

Hämta en sportbonus och kom igång med att spela på dina favoritlag ifrån världens alla sporter och ligor. Majoriteten av sport bonusar från 2019 erbjuder dig en procentuell insättningsbonus och innebär att du exempelvis kan dubbla din första insättning. Spelbolaget matchar din insättning så du får dubbelt så mycket pengar att spela för som du satte in. Givetvis tillkommer det olika regler och villkor som du måste möta innan du kan göra ett uttag.

Var alltid noggrann med vad det är för omsättningskrav och villkor för din sport bonus. Vi visar dig omsättningskrav och minsta odds redan innan du tar del av en sport bonus. På så vis vet du vilken sport bonus som passar dig bäst!

lojalitets-bonusar-vip-spelare

Odds bonus till lojala VIP-spelare

Odds bonusar har tidigare varit en del av storspelares och lojala spelares vardag. Idag har alla spelbolag med svensk licens blivit tvungna att sluta med det. Anledningen är att ett spelbolag eller casino inte får erbjuda fler än en bonus eller erbjudande till en spelare. Du får alltså endast en bonus vid ditt första speltillfälle från och med 1 januari 2019.

Det finns dock andra möjligheter att ta del av fler odds bonusar. Exempelvis kan du som ny spelare få en ny odds bonus på ett helt nytt spelbolag. På Spelsisdor.se hittar du alla nya spelbolag och alla dem bästa odds bonusarna. Klicka in dig på ett spelbolag som du inte har spelat på förut och hämta en ny odds bonus redan idag.

Cashbacks och gåvor

När det gäller cashbacks och andra former av gåvor så har även dessa upphört i samband med den nya spellagen. Som vi tidigare nämn får en spelare endast ta del av en bonus, kampanj eller gåva vid första speltillfället hos ett spelbolag. Cashbacks finns tyvärr inte längre då dem anses vara opassande utifrån Spelinspektionens lagstiftning.