Spelbolag med gratisspel 2022

Att få möjligheten att spela gratisspel finns hos många spelbolag idag. Det finns även olika former av gratisspel som vi kommer gå igenom i denna artikel. Är du sugen på att få spela gratisspel har du kommit rätt. Vi ser till att du hittar den typ av gratisspel som passar dig bäst.

Bästa gratisspel 2022

 1. CampoBet

  99 % Betyg
  verifierad
  Gratisspel – 120 SEK
  1a INSÄTTNINGSBONUS
  Sport Gratisspel 120kr
  • Oms. krav:
  • 1x Gratisspel

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  Gratisspel – 120 SEK
  1a INSÄTTNINGSBONUS
  Sport Gratisspel 120kr
  • Oms. krav:
  • 1x Gratisspel
  Endast nya kunder. Valfritt min. odds. Minsta insättning: 100 kr. Omsättning: 1x. Enbart vinster från gratisspelet krediteras. Bonus aktiv: 60 dagar. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
 2. LeoVegas

  97 % Betyg
  verifierad
  Free Bet 100 SEK
  1a INSÄTTNINGSBONUS
  • Oms. krav:
  • 0x omsättningskrav
  • Min. odds 1.0

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  Free Bet 100 SEK
  1a INSÄTTNINGSBONUS
  • Oms. krav:
  • 0x omsättningskrav
  • Min. odds 1.0
  Erbjudandet gäller nya spelare från 1 Juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. 0x omsättning på bonusen. Min odds 1.0. Sport bonusen är giltig i 60 dagar. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller | Spelpaus

Spelbolag med gratisspel i Sverige

Gratisspel används ofta för att locka nya spelare till den specifika bettingsidan. Ett gratisspel fungerar på så sätt att du uppfyller vissa krav för att få möjligheten att få pengar gratis att spela på en specifik match eller evenemang. Vinner du så krediteras ditt spelkonto med riktiga pengar som om du hade spelat för dina egna från början. Förlorar du har du inte gått miste om dina egna pengar. Det är ett tilltalande erbjudande för många spelare, oftast är det för aktiva och nuvarande kunder. Men det finns även gratisspel för nya spelare.

Gratisspel bonusar för nya spelare

Som ny spelare kan det självklart vara roligt att få ett gratisspel när du blir medlem på ett nytt spelbolag. Gratisspelen kan vara utformade på olika sätt. Till exempel kan du få chansen att spela ett så kallat ”Matchat gratisspel”. Detta innebär att du sätter in 250 kr och placerar hela summan på en specifik match så får du 250 kr i gratisspel krediterat till ditt spelkonto. Vinner du ditt gratisspel behöver du oftast omsätta vinsten 1 gång innan vinstsumman konverteras till riktiga pengar som du kan begära ett uttag på. Ett riktigt bra erbjudande helt enkelt. Detta är ett vanligt erbjudande som spelbolagen använder sig av för att tilltala fler spelare.

Varför erbjuder spelbolag gratisspel?

Gratisspel används av spelbolag för att locka nya spelare. Fördelarna kan göras långa och möjligheten att exempelvis få en extra vinst i starten på ditt nya bettingäventyr ger såklart goda förutsättningar för att kunden ska stanna kvar hos bettingbolaget. I dagens läge är det extremt stor konkurrens mellan spelbolagen och att ha nöjda kunder är självklart något som alla strävar efter. Fokuset på tilltalande och lockande erbjudanden är givetvis en avgörande faktor om ett spelbolag vill få in mer spelare. Därför erbjuds det gratisspel både för nya och nuvarande kunder i olika varianter.

Gratisspel i olika former

Gratisspel utan insättning

Detta är en ovanlig form av välkomsterbjudande där spelaren krediteras en mindre summa pengar på sitt spelkonto vid registrering. Du kan exempelvis få 100 kr att spela för helt gratis. Många spelare tror att man kan begära ett uttag på dessa pengar direkt men så är inte fallet. Alla gratisspel utan insättning kommer med regler och villkor som ser ut på olika sätt beroende på spelbolag. Vissa kan ha ett omsättningskrav på x6 medan andra kan ha x14 gånger bonusbeloppet. Det brukar även finnas en tidsbegränsning på hur länge denna bonus är aktiv innan den automatiskt avslutas och tas bort om kraven inte uppfylls i tid. Samt minsta odds du behöver spela på för att pengarna ska räknas in mot omsättningskravet.
Läs alltid villkoren för din bonus. Har du frågor om den kan du alltid kontakta supporten.

Matchat gratisspel

Ett matchat gratisspel är mer vanlig att se bland dessa former av erbjudanden. Det är även mer vanligt att se som välkomstbonus för nya spelare men förekommer även för spelare som varit inaktiva en längre tid. Det matchande gratisspelet innebär att du behöver sätta in ett minsta belopp för att sedan satsa hela beloppet på en specifik match. Oftast ett större event som en stormatch i Premier League. Du satsar alltså hela din insättning på 250 kr på att det angivna laget exempelvis ska vinna matchen. Oavsett hur matchen slutar får du 250 kr i gratisspel krediterat på ditt spelkonto. Oftast inom 24 timmar. Ett gratisspel behöver inte framgå som pengar på ditt spelkonto utan kan visas som ett alternativ att använda när du skapar en kupong i form av en checkbox.

Kvalificerande gratisspel

Denna typ av gratisspel erbjuds till både nya och existerande kunder. Denna form av gratisspel innebär att du spelar på ett antal spel eller ett specifikt spel för att du ska få ta del av erbjudandet. Exempelvis om ett lag gör mer än 3 mål i matchen eller om en spelare gör ett mål eller fler i matchen. Skulle spelaren förlora dessa spel så krediteras kontot med ett gratisspel i kompensation. Dessa typer av spel är oftast kopplade till större event och matcher som Champions League, NHL eller liknande.

Formaterat gratisspel (Inte för nya spelare)

Detta erbjudande erbjuds inte när en spelare skapar ett konto på en ny bettingsida. Detta spel erbjuds när en spelare uppnår en viss nivå av spelande under en tidsbegränsad period. Till exempel så kan du behöva spela för 1000 kr inom fotboll på 1×2 marknaden, eller i live sammanhang för att bli berättigad 200 kr eller liknande i gratisspel per vecka. Det kan även vara utformat på så sätt att du behöver omsätta en viss summa pengar inom ett specifikt område för att bli berättigad ett gratisspel.

Vilket gratisspel ska jag välja?

Du ska alltid ta reda på vilka regler och villkor som passar dig bäst innan du väljer en kampanj med gratisspel. Bara för att det heter just gratisspel betyder inte alla gånger att det är helt ”gratis” att ta del av den. Du ska alltid göra din analys av spelet för att avgöra om det är något du faktiskt vill ta del av. Kika runt bland alternativen i lugn och ro för att sedan kunna bestämma dig om vilken eller vilka erbjudanden som passar din spelstil bäst. Följ sedan instruktionerna om hur du tar del av kampanjen eller erbjudandet. Om du har frågor kring ditt gratisspel kan du alltid kontakta bettingsidans kundtjänst för mer information.