Let’s Dance odds 2021

Let’s Dance är ett älskat dansprogram som har visats i svensk TV sedan 2006. I TV-rutan får vi följa svenska sångare, artister, komiker och andra kändisar som under tolv veckor testar på ett gäng olika danser. Här hos oss på Spelsidor följer vi självklart Let’s Dance Odds och tipsar om de bästa bonusarna hos spelbolagen där du bettar!

En stor del av svenskarna följer programmet varje år, men visste du att det också går att betta på programmet? En del svenska bettingsidor erbjuder nämligen möjligheten till att placera bets på vinnaren av TV-programmet. Här hos oss på Spelsidor.se hittar du självklart de bästa bettingsidorna med odds på Let’s Dance. Vi har dessutom jämfört oddsen åt dig och presenterat de bästa oddsen i vår oddsjämförelse.

Vem vinner Let’s Dance 2021? 

Årets tävling i Let’s Dance startade den 20 mars och har sedan dess visats varje lördag. Under 12 avsnitt kommer svenska kändisar dansa sig genom tävlingen fram till första platsen. Bland årets tävlande finns Michel Tornéus, Anis Don Demina, Filip Lamprecht, Martin Melin, Hanna Hedlund, Janne Josefsson och Suzanne Axell. Folkfavoriten Carola Häggqvist dök upp i början av säsongen men fick tyvärr lämna på grund av hälsoskäl. Hennes plats ersattes därefter av komikern Kristina Petrushina, även kallad Keyyo. Så vem kommer att komma längst i tävlingen? Oklart för tillfället. Det beror helt enkelt på hur bra kändisarna är på att skaka på sina höfter! 

Betta på Let’s Dance hos svenska bettingsidor

Odds på TV-program som Let’s Dance erbjuder något annorlunda än vanlig betting på sporter. Även om man inte kommer hitta lika många odds på TV-program så går det tidigt att betta på vem man tror kommer att vinna programmet. Kan du redan nu gissa dig till vem som vinner den älskade danstävlingen så kan vi rekommendera dig att placera ett bet redan idag. Kolla in våra topplistor över bettingsidor som erbjuder odds på Let’s Dance, öppna ett konto och hämta din välkomstbonus. Vi garanterar underhållning!

Matilda Hedenström

Innehållsansvarig på Spelsidor.se

Matilda Hedenström

Matilda har ansvarat för innehållet på spelsidor.se sedan 2019 och ser till att alla artiklar är uppdaterade med den senaste infon och bonusarna. Hon har en bakgrund inom Casino- och Bettingbranschen hos spelbolag och hon har även tidigare jobbat som frilansande skribent.