Racebets

Racebets

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
Bookmaker Bonus:
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
RaceBets Betyg:
10%
  • Ingen svensk spellicens!
OBS! Detta spelbolag har ingen svensk licens!
Skribent: Björn S

Om Racebets

Racebets är en spelsida med tyska ägare och som lanserades redan år 2006 och har sedan dess erbjudit spelare i Europa möjligheten att spela på hästkapplöpning, hundkapplöning och travsport från ett stort antal länder runt om i världen. Racebets erbjuder sina spelare möjligheten att spela på odds inom hästsporter och har därmed inget casino, bingo, poker eller oddsspel på andra sporter.

Racebets ägs till största delen av German Racing, vilket är Tysklands officiella organisation för galopp. Racebets drivs av företaget Racebets International Gaming Ltd, som har sitt säte på Malta. Racebets erbjuder spel under en spellicens som är utfärdad På Malta. Man har även spellicenser utfärdade i Tyskland och England. Det betyder att spelare från Sverige inte behöver betala någon skatt på de vinster som de vinner när de spelar hos Racebets.

Utseende och design

Racebets har en enkel med stilfull spelsida där man har en design som har en vit bakgrund med detaljer i grått och gult. På spelsidan så hittar man en del foton men även animerade bilder på främst hästar och från arenor. Layouten på spelsidan är också bra och översiktlig så att man enkelt hittar de spel som man vill spela på men även kan ta till sig den information som finns på sidorna. Även menystrukturen är logisk så att spelarna snabbt hittar den information de söker.’

Anpassad för mobil och surfplatta

För spelare som väljer att spela med en mobil enhet så finns det en app som man kan ladda ned och installera i sin mobila enhet. Med denna app så får man en snygg och översiktlig design där man enkelt kan hitta de spel som man vill spela på. Genom appen så får man tillgång till att spela på alla de tävlingar som Racebets erbjuder spel på men man kan även följa upp resultaten i sin mobila enhet. Racebets app fungerar med mobila enheter som använder sig av operativsystemen iOS eller Android.

Racebets betting

Racebets har ett mycket bra utbud av spel på sporter som trav, galopp och hundkapplöpning. Det gör att Racebet passar utmärkt för de spelare som vill prova på att spela på trav i andra länder som exempelvis USA, Frankrike och självklart i de nordiska länderna Norge och Finland.

Hos Racebets så finns också en hel del förmåner att ta del av som exempelvis att man får en del av insatsen tillbaka om ens häst förlorar med en noslängd. Man kan även få en extra bonus om man spelar på speciellt utvalda travlopp eller få boostade odds i vissa länder.

Hos Racebets så hittar man även information, statistik och experttips så att man lättare ska kunna hitta sina vinnande spel.

Spelutbud

Racebets erbjuder travsport från ett flertal länder runt om i världen som exempelvis Sverige, Finland, Norge, Frankrike, Tyskland, USA, Australien och många fler länder. Man kan även spela på galopp eller hundkapplöpning i ett stort antal länder.

Hos Racebets så kan man också spela på de stora evenemangen som Åbys Pris, Elitloppet, Prix d’Amerique, Dubai World Cup, Royal Ascot, Kentucky Derby, Dr. Busch Memorial och Epsom Derby.

Då Racebets också låter sina spelare se travloppen live genom sin spelsida så kan man spela på travsport i många olika länder och även följa upp sina spel genom att se travloppen live hos Racebets.

Racebets erbjuder sina spelare både fasta och rörliga odds men även möjligheten att spela olika kombinationer.

Insättning och uttag

Hos Racebets så kan man använda sig av ett flertal olika betalningsalternativ för att göra insättningar och uttag till och från sin spelkassa. Bland annat så finns betalningsmetoderna banköverföring, överföring från Nordea, Skrill, Neteller, VISA och MasterCard.

Racebets behandlar normalt en begäran om uttag inom 24 timmar för de spelare som har verifierats sin identitet.

Sammanfattning

Racebet är en mycket bra spelsida som vänder sig till de spelare som vill spela på trav eller galopp. Det är ett mycket bra alternativ till ATG då man dels får en del bonusar men även kan spela på fler lopp än vad ATG kan erbjuda. Dessutom så erbjuder man, utöver spel på alla travlopp i Sverige, även spel på ett stort antal internationella travlopp över hela världen.

Bookmaker Bonus:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller