Streama Handbolls-VM 2024 Gratis

Om du är ute efter att streama handbolls VM 2024 gratis så finns det en del alternativ tillgängligt. Viaplay äger rättigheterna så du kan se matcherna via dom eller på deras svenska kanal TV6.

Om du inte har möjlighet att se matcherna via något av dessa alternativ så kan vi rekommendera att du öppnar ett konto på den svenska spelsidan Unibet som har gratis streaming av alla matcher i handbolls VM och Handbolls EM. Där kan du dessutom få 100 kronor gratis att betta på någon av Sveriges matcher i mästerskapet.

Såhär gör du för att streama Handbolls-EM:

 1. Klicka på knappen nedan och signera sedan med BankID hos Unibet.
 2. Gör klart stegen som krävs för registrering
 3. Börja streama direkt genom att söka upp matchen med spelbolaget sökfunktion.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Streama Handbolls EM Gratis hos Unibet

Många verkar tro att det är Handbolls VM just nu, men det är faktiskt Handbolls EM. På Unibet kan du streama Handbolls EM gratis. Det enda du behöver göra är att registrera ett konto och sedan kan du sätta igång den streamen ifrån EM som du vill se.

Sverige möter Danmark 20:30 ikväll den 19e Januari och den är såklart en favoritmatch att se för oss svenskar. Du kan dessutom använda deras bonus som är 100kr i Gratisspel på hela Handbolls EM! Två flugor i en smäll med andra ord.

Sverige Danmark Odds i Handbolls EM

Sverige möter storfavoriten Danmark och inte mycket verkar tala för en svensk seger. Här är de senaste oddsen inför matchen mellan Danmark och Sverige.

Danmark odds: 1.30

odds på oavgjort: 10.45

Sverige odds: 4.65

Handbolls-VM Stream i mobilen

Tekniken går framåt varje dag och ska du vara ute på tur eller kanske inte har tillgång till en Dator eller TV, då kan du faktiskt streama Handbolls-VM i din Mobil. Det du behöver för att kunna streama live Handboll i telefonen är ett Viaplay konto eller ett konto på bettingsidorna Unibet eller Bet365. Följer du stegen nedan så kommer du kunna se live stream Handbolls VM överallt i din mobil: 

Så här Streamar du Handbolls-VM 2024 i Mobilen: 

 1. Skaffa Viaplay konto + App eller Bet365/Unibet konto + App. 
 2. Se till att du har internettillgång som är stark då streaming drar en del. 3. Logga in på appen och tryck upp stream Handbolls-VM. 
 3. Nu kan du se all action direkt i din mobil.

Streama Handbolls-VM 2024

Vill du få en Handbolls-VM stream 2024 utan att köpa ett dyrt Viaplay abonnemang? Det finns möjlighet att göra detta om du kikar på Bettingsidorna som sänder live stream på Handboll-VM. Det är Viaplay/Viasat som äger rättigheterna till detta mästerskap och vill du ha tillgång till samtliga matcher, analyser, studio och kommentatorer på svenska – då måste du skaffa ett betal-abonnemang från Viaplay. 

Men det finns andra möjligheter om du vill live streama Handbolls-VM. Du kan signa upp dig på en bettingsida som Bet365 eller Unibet, här sänds majoriteten av alla matcher, allt du behöver är ett spelkonto med lite pengar på eller ett levande spel. Du kan också välja att enbart se alla gratismatcher om sänds på TV10 samt TV6 – helt utan Viaplay. 

Dessa streamar Handbolls-VM semifinalen

Sverige har otroligt nog nått en semifinal i Handbolls VM och det är en historisk händelse som inte hänt på väldigt länge. Sverige har på senare år gått ned sig rejält på den internationella handbolls scenen och dagarna med “Bengan Boys” är långt borta. Men kanske så är en ny storhetstid på ingång, för vi är faktiskt ganska jämnt spelmässigt och på pappret med Frankrike, även om fransoserna är smala favoriter. 

Detta är en Handbolls-VM livestream som du inte vill missa! Se till att du har fixat dina konton som behövs för att se matchen, nedan följer ett fullständigt streaming schema för Sveriges semifinal i Handbolls-VM 2024 i Egypten: 

Sverige Semifinal Livestreaming Handbolls-VM 2024: 

 • Bettingsidorna Bet365 och Unibet – sändningen startar 20:55. 
 • TV-kanalen TV6 – sändningen startar 20:55. 
 • Streamingtjänsten Viaplay – sändningen startar 20:00. 

Krav för att streama matcherna

Missa inte chansen att streama Handbolls-VM – följ kraven nedan. Sverige har tagit sig hela vägen till semifinal och du vill inte sitta där fem minuter innan matchstart och fippla runt med appar, konton och internettillgång. Ska du livestreama Handbolls-VM så måste du antingen ha löst ett Viaplay konto, ett spelkonto på en sida som streamar eller så måste du ha tillgång till de vanliga TV-kanalerna TV10 & TV6. Det kan dock behövas lite konfigurering innan du är på banan, så kika över kraven för streaming Handbolls-VM nedan: 

Gör detta för att streama Handbolls-VM 2024 på Viaplay: 

 • Betala för ett Viaplay konto och skapa en användare. 
 • Fixa tillgång till internet. 
 • Ladda ner appen och börja streama. 

Gör detta för att streama Handbolls-VM 2024 på Bettingsidor: 

 • Skapa ett konto gratis på en bettingsida som streamar (Bet365, Unibet m.fl.)
 • Ha några kronor på ditt spelkonto är ett krav för streaming tillgång.
 • Ladda ned appen och börja titta.