Spelbolag med cash out 2018

Idag så finns det många spelbolag på nätet som erbjuder dig möjligheten att använda cash-out när du bettar. Vi tycker det är ett viktigt verktyg att kunna stänga spel när vi spelar livebetting så därför har vi gjort en sammanställning på alla spelbolag med cash out 2018.läs merKonkurrensen om spelarna har hårdnat ordentligt bland alla spelbolag. För att kunna locka nya spelare så har spelbolagen behövt hitta nya sätt för att bli attraktiva för spelarna som bland annat att kunna erbjuda frikostiga bonusar eller innovativ teknik så att spelarna kan få ut lite mer av sitt spelande. En sådan ny teknisk innovation var Cash-out, som kom för några år sedan, och som gav spelarna möjlighet att avsluta ett pågående spel och därmed så slapp spelarna att förlora hela sin insats på ett oddsspel.

Det finns idag ett flertal spelsidor med cash-out där spelarna som spelar på livebetting kan finjustera sitt spelande än mer. Utöver att spelarna kan spela på pågående matcher, vilket innebär att spelarna kan följa matchen live och sedan lägga ett oddsspel efter att de ser hur matcherna utvecklar sig, så kan spelarna även avbryta ett spel utifrån samma utveckling för att därmed få ut en maximal vinst eller minska sin förlust.

Spelsidor med cash-out 2018

Spelbolag
Insättningsbonus
7
Betser
94%Betyg
100 SEK
14Exklusiv
19

Bli bättre på livebetting med cash out

När man spelar hos spelbolag med cash-out så finns det möjlighet att avsluta ett pågående oddsspel som man har lagt. Genom att kunna avsluta ett pågående spel, innan matchen är avgjord, gör att spelarna kan få en del av sin insats tillbaka och därmed slipper förlora hela sin insats. Men man kan även avsluta ett spel när man har ett vinnande spel för att på så sätt garantera en vinst, om man är osäker på att slutresultatet inte blir som man hade tänkt sig. Vissa bettingsidor har även automatisk cash-out, som till exempel Bet365. Missa inte att hämta Bet365’s bonus spelkrediter.

Exempel på hur stänger ett spel

Om det exempelvis finns en fotbollsmatch där spelbolaget ger oddsen 3,00 för att hemmalaget vinner, 5.50 för oavgjort och 2,25 för att bortalaget vinner. Om man då exempelvis lägger ett oddsspel på att hemmalaget ska vinna på 100 kronor mot ett odds på 3,00, så får man 300 kronor om hemmalaget vinner. När matchen sedan spelas så kan man följa matchen live och se hur matchen utvecklar sig. Säg att hemmalaget gör ett mål och därmed får ett litet övertag i en match som de egentligen inte ska vinna så kan man använda sig av cash-out funktionen för att få ut sin vinst direkt, även fast matchen inte är avgjord. Man får förvisso ett lite sämre odds för sitt spel, kanske 2,00, men det ger åtminstone 200 kronor tillbaka, vilket innebär att man har gjort en vinst på 100 kronor.

Då spelar det ingen roll att bortalaget sedan vänder matchen och vinner i andra halvan av matchen, vilket skulle ha inneburit att man förlorat hela sin insats. Genom cash-out funktionen så kan man vinna ett oddsspel på match, om man använder sig av cash-out i rätt tid, trots att matchen sedan slutar på ett sådant sätt så att man egentligen skulle ha förlorat hela sin insats.

Casha ut om det går dåligt

Det finns även möjlighet att använda sig av cash-out om ett bett som man har lagt är på väg att gå förlorat. Om man har lagt ett spel och sedan ser att matchen utvecklar sig på ett sådant sätt att man sannolikt kommer att förlora sitt oddsspel så kan man begära en cash-out och därmed få en del av sin insats tillbaka.