Hajper betting

Bookmaker Bonus:
 • 100 SEK ULTRABET
 • Riskfritt!
 • Utan omsättning
Endast nya kunder. Minsta insättning 100 kr. Omsättningskrav: 0x Bonus. Bonus aktiv: 60 dagar. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
GÅ TILL
Hajper

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Hajper Betyg:
91%
 • Expressregistrering
 • Supersnabba uttag
 • Stort sportutbud
 • Svensk support
 • Snygg och stilren design
Omsättningskrav:
 • 0x Bonus
Hajper Support:
[email protected]
Epost och live chat
Öppettider: 10:00 - 23:00
Skribent: Matilda H

Hajper Betting Recension

Hajper är ett spelbolag som erbjuder allt inom gambling. Hajper betting är en sportversion av supersnabbt spelande men insättningar och uttag på bara några minuter. Det finns ett riktigt stilrent och snyggt utseende bakom Hajper betting och du hittar enkelt alla marknader och matcher i dem snygga menyerna.
Föredrar du att spela på spelbolag med snabba utbetalningar ska du definitivt spana in Hajper betting. Här finns det massor med sportalternativ som ser till att du hittar den match och marknad som du är på jakt efter. Hajper betting är helt klart en bettingsajt som du måste span in.

Betting Bonus

Hajper betting är experter på generösa bonusar och gillar att uppdatera bonusarna ofta. Just nu erbjuder de följande betting bonus:

ULTRABET för 100 kr utan omsättning och riskfritt!
Minsta insättning 100 SEK
Minsta odds XX

Utseende och design

Hajper betting har en väldigt tilltalande och snygg design som många spelare uppskattar. Det är framför allt enkelt att hitta det man vill spela på och det är nog det viktigaste. På Hajper betting så består den grafiska designen av tre menyfält från vänster till höger kan man säga. I den vänstra delen hittar du en meny med alla sporter och ligor. Den mellersta delen finns det odds och marknader i och i den högra delen finns dina spelkuponger med potentiella vinster.

Anpassad för mobil och surfplatta

Du hittar Hajper betting i alla mobiltelefoner och surfplattor med har stöd från IOS eller Android. Vi blir allt fler och fler som bettar från mobilen och det är inte så konstigt då dem flesta inte har tillgång till en dator dygnet runt. Det är minst lika enkelt att logga in, utforska, placera spel och göra uttag på Hajper betting i mobilen som från en dator. Den simpla designen på Hajper betting är helt klart riktigt välgjort.

Hajper Betting

Man lägger märket till att Hajper betting har lagt fokus på att erbjuda sina lojala spelare ett alldeles perfekt utbud av sporter och ligor. Det är inte för mycket sporter som erbjuds vilket även gör Hajper betting väldigt enkel att hitta runt i. Vi kan tillägga att du även får lite alternativ på dagen matcher och live odds när du är på Hajper betting startsidan. På startsidan hos Hajper betting kan du även hitta kommande matcher inom olika sporter samt exklusiva odds på event och stormatcher.

Spelutbud

Du har givetvis möjlighet att spela på fotboll från hela världen inom dem största ligorna, även ishockey från Nordamerika och Sverige bland annat. Självklart finns det en hel del andra sporter och ligor du kan spela på och ska vi ta fram lite exempel så kan vi börja med MMA, boxning, motorsport, handboll till vattenpolo, travsport, dart och rugby för dem som föredrar.
Du har en hel del marknader att spela inom när du väl har valt din sport. På Hajper betting verkar det även som att dem generella oddsen på matcher är någorlunda högre än på andra bettingsajter vilket är väldigt kul att se.

Insättningar och uttag

Som du säkert redan är medveten om är Hajper betting en supersnabb bettingsajt som behandlar insättningar och uttag på mindre än 15 minuter. Hajper betting erbjuder sina svenska spelare insättningar via bank och med hjälp av den supersnabba betalningsmetoden Trustly. Du anger alltså en summa du önskar att sätta in och sedan din bank. Knappa in ditt personnummer och godkänn insättningen med mobilt bankID så är dina pengar på ditt spelkonto inom några sekunder.
När du vill göra ett uttag på Hajper betting så behöver du endast klicka på uttag och fylla i det önskade beloppet du vill ta ut. Godkänn uttaget så landar dina pengar på ditt bankkonto inom några minuter. Riktigt smart och smidigt om ni frågar oss!

Sammanfattning

Fördelen med att spela på Hajper betting är att du kan använda dig av ditt bankkonto och bankID för att både sätta in med också för att ta ut dina vinster supersnabbt. Det finns dagliga erbjudanden på Hajper betting som du inte får missa innan du sätter in pengar. Dagens Hajp som det även kallas är riktigt populärt bland spelarna.
Hajper betting erbjuder dig massor med odds på ett stort urval av sporter och marknader. Du hittar alla dem populäraste sporterna på Hajper betting och självklart tillkommer det ett stort urval av inhemska ligor ifrån respektive land.
Missa inte att spana in Hajper betting om du älskar supersnabba utbetalningar och dagliga erbjudanden.

Bookmaker Bonus:
 • 100 SEK ULTRABET
 • Riskfritt!
 • Utan omsättning

Endast nya kunder. Minsta insättning 100 kr. Omsättningskrav: 0x Bonus. Bonus aktiv: 60 dagar. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
Till Hajper Betting

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller