500kr riskfritt utan omsättning

Om Redbet

Redbet är ett enastående bettingbolag och ägs av bonniergaming som är ett anrikt spelbolag med många års erfarenhet. Här kan spelarna ta del av kontinuerliga kampanjer med ett grymt värde utan dess like. Redbet erbjuder även alla sina spelare en fullständig support med bra kommunikation och om du gillar snabba uttag är detta det perfekta bolaget för dig!

500 kr riskfritt + chans till superresa

Redbet har nu en enastående kampanj till alla nya spelare som nästan är för bra för att vara sann! Nu kan alla betting-älskare satsa hela 500 kr riskfritt utan omsättningskrav. Lägg 500 kr på valfri match och få tillbaka ett omsättningsfritt gratisspel till värde av 500 kr om du förlorar bettet!

Till råga på det tävlar dem även ut en dröm resa för två personer till Bundesliga’s topp möte mellan Dortmund – München som inkluderar flyg- & matchbiljetter samt en 3 nätters hotell vistelse till ett värde av makalösa 30 000 kr! Åk till Tyskland på lyx-fotbollsresa och se matchen mellan Dortmund – München i första parkett från stadion Signal Iduna Park.

Detta fantastiska kombo-erbjudande pågår hela oktober och är tillgängligt för alla nya spelare.

Busenkelt att delta

  • Skapa ett konto hos Redbet.
  • Använd bonuskod ”RESA”.
  • Gör en insättning på minst 500kr & satsa på valfritt spel.
  • Förlorar du insatsen får du ett gratisspel till värdet av 500 kr.

Du går automatiskt med i utlottningen av resan genom att ha använt bonuskod ”RESA” vid registrering (För varje bet du placerar för minst 100 kr till minsta odds 2.0 erhåller du yttligare en biljett till utlottningen).