Odds Ica-Stig – Jämförelse av nya Ica-Stig odds

Mataffären Ica ska byta ut huvudrollen Stig i sina reklamfilmer – vi har koll på de senaste oddsen, speltipsen och taktikerna när du ska betta på nya Ica-Stig. Missa inte din chans att ro hem storkovan på detta underhållnings-odds nu när bettingsidor erbjuder höga odds på vem blir nya Ica-Stig.

Betta på nya Ica-Stig

Det råder “Ica-Stig-feber” i landet lagom och spelbolagen (Betsson m.fl) rapporterar just nu in rekordmånga bets på spektaklet. Medier runt om i landet rapporterar också om att Ica-Stig dominerar konversationer på arbetsplatser i Sverige – med gissningar på allt från Leif G.W till Drottning Silvia. Det är inte ofta man får chansen att betta på en reklamfilm, så missa inte denna roliga betting-variant fylld med värdefulla odds.
Spelbolaget Betsson och deras PR-Chef Robin Olenius har följande att säga angående betting på nya Ica-Stig:
– Årets Sommarpratare och Årets Julvärd i all ära, men nu ligger spänningen i vem som blir nya Ica-Stig.
Visst är det så, spänningen just nu är i att få reda på vem som vinner racet. Robin Olenius nämner också i artikeln att han hoppas på en kvinnlig skådespelare för att ta konceptet till nya höjder. Kanske ska du placera ett bet på att nya Ica-Stig är en kvinna, det kan helt klart vara en fin taktik att använda sig av.

Vi jämför alla Ica-Stig odds

Redaktionen på Spelsidor.se ligger alltid i framkant med oddsjämförelser och all viktigt information kring speltips världen över. Vi jämför alla Ica-Stig odds på hela den svenska marknaden och ser till att du får information om vart du ska placera dina pengar någonstans.
Håll utkik på Spelsidor.se så att du inte missar någonting angående odds på vem som blir nya Ica-Stig. Vi kommer göra vårt absolut yttersta för att svara på vad som kanske är den mest googlade frågan senaste veckan: Vem blir nya Ica-Stig?

Bettingsidor med odds på Ica-Stig

Flertalet bettingsidor erbjuder odds på Ica-Stig och det kan vara bra att ha koll på alla dessa sidor så att du själv kan kika på lite oddsjämförelser och välja det bästa betting oddset på nya Ica-Stig. Oddsen kan skilja rejält mellan sidorna som erbjuder betting på detta så se till att vara påläst för att inte minska dina chanser. Letar du efter bettingsidor med odds på Ica-Stig? Se nedan för en lista på några av bolagen som kan ge dig Ica-Stig odds:
Här finns Oddsen på nya Ica-Stig:

Gå till Betsson
Gå till Nordicbet
Gå till Betsafe

Vem blir nya Ica-Stig enligt oddsen

Enligt Ica-Stig oddsen i dagens läge, trots ledtrådarna i reklamfilmen som tydligt säger “Greetings from London”, vilket skulle luta åt Måns Zelmerlöw eller Tony Irwing, så är folkkäre Suzanne Reuter och skådespelaren Björn Kjellman favoriter till att bli nya Ica-Stig – ser vi kanske äntligen en “Ica-Stina” istället?
Det finns också andra favoriter som Glenn Hysen eller Johan Rheborg, men enligt oddsen så kommer vi se Reuter eller Kjellman i rutan ett par år framöver. Ledtrådarna har dock haglat på sociala medier, har du en egen teori som går emot oddsen? Prova på att lösa gåtan hos Betsson redan nu!

Nya Ica-Stig enligt oddsen nedan:
● Björn Kjellman – 1.5
● Suzanne Reuter – 2.0
● Måns Zelmerlöw – 2.5
● Johan Rheborg – 3.8
● Staffan Ling – 4.5
● Lena Endre – 5.0
● Tony Irving – 7.0
● Glenn Hysén – 7.0

Uppdaterat oddsen: 28 Januari