Unibet med saftig odds bonus

Unibet är ett av Sveriges största bettingbolag som också varit snabba på att skaffa sig en ny odds bonus i samband med den nya svenska spellicensen. Därför kan alla spelare, oavsett om du är ny eller gammal hos Unibet ta del av deras nya odds bonus. Den nya svenska spellicensen gör det möjligt för oss att ta del av bonusar igen på många ställen då en hel del bettingbolag väljer att återaktivera bonusarna. Trots detta är det inte alla bettingbolag som gör det men vi på spelsidor.se letar självklart fram dem bästa odds bonusarna så du slipper göra det själv.

Stort spelutbud

Det är ingen nyhet om att Unibet har ett riktigt stort spelutbud inom sporten. Här hittar du odds på alla favoritmatcher inom dem största sporterna i världen. Unibet är ett av dem mest populära bettingbolagen i Sverige och det är ingen tvekan om varför. Det stora utbudet av odds tillsammans med riktigt grymma kampanjer och bonusar gör att allt fler väljer att vända sig till Unibet. Här hittar du även en riktigt bar kundtjänst som är öppen dygnet runt för att hjälpa dig om du stöter på problem.

Fantastisk odds bonus

Denna odds bonus är riktigt generös i jämförelse till andra bonusar som du hittar lite över allt. Hos Unibet får du hela 200% upp till 2000 kr vilket innebär att du får hela 3000 kr att spela för när du sätter in 1000 kr. Dessutom så ligger omsättningskravet på blygsamma 5x bonuspengarna vilket gör att denna bonus är riktigt intressant för många.

• 200% upp till 2000 kr.
• Omsättningskrav 5x.
• Minsta odds från 1,40.

 

Vänligen stäng av adblock för att komma vidare till Unibet