Let’s Dance är i full rullning – Betta och hitta bästa oddsen här!

Let’s Dance har varit ett otroligt populärt TV-program ända sedan det sändes första gången år 2006. Vi har sett en hel del kända ansikten svänga sina lurviga i rutan och nivån på danserna har gått från högt till lågt. År 2023 har vi en härlig blandning av kändisar som dansar varje lördag och varför inte kombinera TV-nöjet med lite spel? Som tidigare år har flera av spelbolagen betting och odds på Let’s Dance och vi har självklart samlat de bästa alternativen!


Betta på Let’s Dance 2023 💃

När det kommer till att betta på olika evenemang har just Let’s Dance visat sig vara en riktig hit bland spelare. Detta beror på att det är trevligt att betta på något annat än sport, samt på grund utav att oddsen varierar så otroligt. Ett danspar kan ha odds på 1.00 ena veckan men andra veckan ligga på 20.00, vilket vi på Spelsidor bevittnat senaste tiden. Här hos oss har vi samlat de bästa oddsen från de bästa spelbolagen och i detta nu är det omöjligt att avgöra vem som kommer vinna. Johanna Lind Bagge har varit en favorit sedan en tid tillbaka men som tidigare nämnt kan detta snabbt vända. Vill du ta en närmare titt på hur oddsen ser ut inför helgens kommande tävling kan du klicka på knappen nedan. Väljer du att betta vill vi inget annat än att önska dig ett stort lycka till!

Matilda Hedenström

Innehållsansvarig på Spelsidor.se

Matilda Hedenström

Matilda har ansvarat för innehållet på spelsidor.se sedan 2019 och ser till att alla artiklar är uppdaterade med den senaste infon och bonusarna. Hon har en bakgrund inom Casino- och Bettingbranschen hos spelbolag och hon har även tidigare jobbat som frilansande skribent.