Ny sockersöt slot skapad av experterna bakom NetEnt!

Har du inte hunnit testa Cupcakes slot av NetEnt ännu är det hög tid att du gör det. Denna slot kommer få blodsockernivån att skjuta i höjden i takt med att adrenalinet pumpar. NetEnt har gjort det igen och vi är glada att kunna berätta mer om denna nya succé.


Cupcakes slot – Vinn upp till 2762 x insatsen!

Som rubriken avslöjar finns det riktigt fina vinster att hämta i denna färgglada slot. NetEnt bjuder inte bara in till en fikastund här utan de bjuder även på en hel del bonusfunktioner som kan leda till storkovan. Hur låter ökade multiplikatorer, Free Spins och andra unika bonusarr? Du måste helt enkelt ge spelet ett par snurr själv för att upptäcka alla dess egenskaper och roliga specialeffekter.

Att spelet är uppbyggt med 6 hjul och 7 rader är även det unikt och kan öka vinstchanserna markant. Faktum är att när du vinner i spelet så ersätts vinstsymbolerna med nya för att sedan fortsätta ersättas till din vinst-streak är över. Med lite tur kan det med andra ord bli ett rejält klirr i kassan, bara i det vanliga spelet. 

Testa NetEnts nya slot för 2023 nu på momangen! Lycka till.

Matilda Hedenström

Innehållsansvarig på Spelsidor.se

Matilda Hedenström

Matilda har ansvarat för innehållet på spelsidor.se sedan 2019 och ser till att alla artiklar är uppdaterade med den senaste infon och bonusarna. Hon har en bakgrund inom Casino- och Bettingbranschen hos spelbolag och hon har även tidigare jobbat som frilansande skribent.