Smarkets Bonus

Bookmaker Bonus:
100 SEK
INSÄTTNINGSBONUS
Endast nya kunder. Minsta insättning: 200 kr. Bonustyp: Få 100 kr tillbaka. Omsättning: 0x Bonus. Bonus aktiv: 60 dagar. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
GÅ TILL
Smarkets

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Smarkets Betyg:
95%
 • Bra utbud av sport
 • Trevlig bonus
 • Svensk spellicens
 • Lättnavigerad sida
Omsättningskrav:
 • 0x Bonus
Smarkets Support:

Skribent: Casper L

Smarkets är en välfylld och bra designad spelplattform för betting tillgänglig på den svenska digitala oddsmarknaden. Det som utmärker Smarkets är att de en spelbörs istället för vanliga Smarkets odds. Exakt vad detta innebär förklaras under nästa rubrik.

Majoriteten av spelarna idag är intresserade av några huvudsakliga faktorer när det kommer till online betting. Den enda är ifall det finns någon bonus att ta del av och den andra är utbudet av marknader, sportgenrer och live streaming. Alla dessa kommer vi att gå in på i den här recensionen av Smarkets.

Låt oss börja med att titta på Smarkets bonus som består av 100 svenska kronor efter din första insättning i casinot. Mer om Smarkets odds och Spelmarkets bonus kommer härnäst.

Recension om Smarkets betting exchange

Betting exchange är den engelska benämningen av begreppet spelbörs eller oddsbörs. Spelbörsen skiljer sig markant från digital traditionell betting. Istället för att spela mot själva Smarkets spelar du mot de andra spelarna i plattformen. Egentligen är inte speltypen speciellt ny men den har inte varit särskild populär under de senaste åren. Det är först nu den tagit fart och visar sina fördelar. Smarkets betting exchange sätter inte sina egna odds till skillnad från vanliga bettingsbolagen utan det är spelarna som lägger odds mot varandra. Smarkets betting exchange eller den så kallade spelbörsens uppgift är att agera mellanhand och förvara spelarnas pengar tills dess att en viss match eller spel är avgjort.

Smarkets ger dig möjligheten att lägga odds på deras spelbörs genom att ge detaljerad information om den redan lagda bettingen. Det går bra att satsa på sport eller andra former av vadslagning såsom vem som vinner nästa presidentval i USA eller om TikTok kommer att förbjudas under 2020. Du väljer vem du vill betta mot i Smarkets betting exchange, tittar på Smarkets odds och lägger din betting genom att välja någon av de tillgängliga betalningsformerna på sajten. Spelbörsen fungerar som alla andra bettingssidor så spelarna har inte något problem med att hitta rätt på sajten.

Betting bonus

Bookmaker Bonus:
100 SEK
Endast nya kunder. Minsta insättning: 200 kr. Bonustyp: Få 100 kr tillbaka. Omsättning: 0x Bonus. Bonus aktiv: 60 dagar. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
Till Smarkets

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Smarkets bonus är tillgänglig endast för nya spelare som är bosatta i Sverige. När du öppnar ett konto i Smarkets betting exhange och sätter in minst 200 svenska kronor är du berättigad till en Smarkets bonus som ligger på 100 kronor.

Det är dock inte det enda kravet. Din satsning måste sluta i förlust för att Smarkets ska återbetala den i form av 100 kronors bonus.

Denna kampanj är endast tillgänglig för spelare som är bosatta i Sverige, är 18 år eller äldre och som öppnar ett konto hos Smarkets mellan 00:00 BST den 1:a juni 2020 och 23:59 GMT den 31:a December 2020. 2. När bonusen är insatt på ditt konto kommer förluster att bli återbetalade i kontanter upp till bonussumman. 3. Du måste göra en första insättning på minst 200 kr i en enskild överföring via kontokort, banköverföring eller via Trustly för att vara berättigad återbetalningen. 4. Bets måste vara placerade och gått med förlust inom sextio dagar från första insättningen. Oanvända bonuskrediter upphör efter denna period. 5. Medlemmar som använder Skrill, Neteller eller virtuella/förbetalda kort är inte kvalificerade för denna kampanj. 6. Välkomsterbjudandet är strikt begränsat till ett per individ, familj, adress, e-post adress, kontonummer och delade datorer. 7. Denna kampanj kan inte användas i samband med något annat välkomsterbjudande. 8. Smarkets förbehåller sig rättigheterna att utesluta, upphäva och/eller begränsa erbjudandet till vissa kunder. 9. Smarkets standardvillkor för kampanjer tillämpas.

Utseende och design

Smarkets utseende och design kan sammanfattas av ett ord – enkelt. Ja, tittar du på sajten märker du att dess uppbyggnad är klassisk. Till vänster sida av Smarkets finns det en lista över den tillgängliga sportgenren att satsa på tillsammans med andra bettingkategorier. I högra hörnan finns det flikar med Skapa konto, Logga in och en snabblänk till hjälpcentret.

Till höger hittas en lista över populära evenemang och mitten tas upp av utvalda odds som du kan satsa på. Med andra ord är designen lättillgänglig och enkel att hitta runt i. Den svarta bakgrunden gör genrernas vita titlar tydligare och mer synliga. Smarkets utseende kompletteras med den gröna logotypen och vissa utvalda gröna länkbokstäver.

Smarkets betting i mobilen

Det går bra att satsa i Smarkets via mobilen utan att försämra bildkvalitén på något sätt. Du har tillgång till samtliga marknader och oddsalternativ via mobilen och surfplattan. Med andra ord spelar det ingen roll ifall du väljer att satsa mobilt eller från datorn.

För att kunna spela i mobilen behöver du ladda ner Smarkets App. Den finns för iOs och Android då dessa är tillgängliga via AppStore, Google Play eller Android APK.

Smarkets apparna är kostnadsfria, användarvänliga och lätta att hantera.

Spelutbud och odds

Lättast får du överblick av spelbörsen genom att titta genom listan placerad på vänster sida av dess sajt. Sportkategorierna innehåller amerikansk fotboll, australiensisk fotboll, baseboll, basket, boxning, cricket, tennis, cykling, dart, e-sport, golf, hästkapplöpning, grayhound racing, ishockey, MMA, motorsporter, rugby, bordtennis, volleyboll samt TV och underhållning.

Utöver sporterna går det även att satsa på politik eller underhållning i Smarkets där frågorna kan variera mycket beroende på vad som är aktuellt för tillfället.
Det går bra att sätta favoritsporter i en egen bevakningslista. Då kommer spelbolaget att uppdatera all data så fort något förändras i de utvalda kategorierna.
Smarkets anger sig ha en fast avgift på 2% oavsett vad du satsar på. Observera att du lägger odds mot andra spelare och inte mot spelbolaget självt.

Smarkets Live Betting

Likt de flesta spelbolag erbjuder även Smarkets odds i form av live streaming och live betting.

Du kan lägga live odds inom följande: amerikansk fotboll, australiensisk fotboll, baseboll, basket, boxning, cricket, tennis, cykling, dart, e-sport, golf, hästkapplöpning, grayhound racing, ishockey, MMA, motorsporter, rugby, bordtennis, volleyboll, politik samt TV och underhållning. Ja, det är exakt samma lista som spelbolagets allmänna oddsutbud.

Live betting är något mer begränsad jämfört med vanlig sådan då det endast gäller spel och matcher som hålls i samma stund som satsningen sker.
De populäraste kategorierna som anges av Smarkets när det kommer till live betting är tennis, e-sport och ishockey.

Insättning och uttag

Smarkets samarbetar med de främsta aktörerna när det kommer till pengaöverföringar. Spelbolaget accepterar följande valutor: brittiska pund, euro, svenska kronor, norska kronor och danska kronor.

Du kan utföra dina insättningar och uttag via följande metoder hos Smarkets odds: Visa, Solo/Maestro, Mastercard/Eurocard, Neteller, Skrill, och Trustly.

När det kommer till insättningar så finns det följande begränsningar:

 • Visa – Minst 100 kr
 • Solo/Maestro- Minst 100 kr
 • Mastercard/Eurocard- Minst 100 kr
 • Neteller – Minst 100 kr och mest 5000 kr/dag
 • Skrill – Minst 100 kr och mest 5000 kr/dag
 • Trustly – Minst 300 kr

För uttagen i Smarkets gäller följande begränsningar:

 • Visa – Minst 100 kr
 • Solo/Maestro- Minst 100 kr
 • Mastercard/Eurocard- Minst 100 kr
 • Neteller – Minst 100 kr
 • Skrill – Minst 100 kr
 • Trustly – Minst 300 kr

Alla Smarkets uttag är gratis.

Transaktionstiderna varierar olika metoder emellan. Här kommer dessa fördelade per betalningsföretag:

 • Visa – 1-6 affärsdagar
 • Solo/Maestro- 1-6 affärsdagar
 • Mastercard/Eurocard- 1-6 affärsdagar
 • Neteller – 1-2 affärsdagar
 • Skrill – 1-2 affärsdagar
 • Trustly – 1-2 affärsdagar

Kundtjänst består av livechatt som är öppen 24/7 och gäller endast för inloggade spelare. Det går bra att skicka mejl till: [email protected] eller skriva i deras Twitter konto.

Det går även bra att ringa till +44 207 617 7413. Öppettiderna är från 09:00 till 00:00 varje dag. Smarkets är noga med att betona att det kan uppkomma problem med telefonlinjen. Det finns även en FAQ avdelning som är bra skriven och besvarar de generellaste av frågor. FAQ är skriven på engelska och det finns ingen svensk översättning.

Sammanfattning

Smarkets är ett spelbolag uppbyggt som en spelbörs. På engelska heter konceptet exchange market (i det här fallet Smarkets betting exchange). Skillnaden i Smarkets odds jämfört med vanliga spelplattformar är att du satsar mot andra spelare och inte mot själva spelbolaget. Smarkets fungerar endast som en mellanhand som säkerställer in -, och utbetalningar.

Smarkets bonus består av 100 kronor och gäller endast nyregistrerade spelare bosatta i Sverige.

Sajtens design är klassisk och lätt att navigera runt i. Det finns många och varierande kategorier att välja emellan. De vanligaste sporterna som basket, ishockey och volleyboll är givetvis med. Du kan variera dina satsningar med att lägga odds på politik eller underhållning. Betalningsmetoderna inkluderar kreditkort, banköverföring, Skrill, Neteller och PayPal. Smarkets tar emot svenska kronor. Uttagen är kostnadsfria förutom banköverföringen som tar en avgift på 100 kronor.

Kundtjänst består av livechatt öppen 24/7, mejl och telefon. FAQ – delen är skriven på engelska.

Betting Bonus

Bookmaker Bonus:
100 SEK
Endast nya kunder. Minsta insättning: 200 kr. Bonustyp: Få 100 kr tillbaka. Omsättning: 0x Bonus. Bonus aktiv: 60 dagar. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller
Till Smarkets

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller