Book of Fate

Det dyker upp nya speltillverkare titt som tätt och en av dessa är den polska leverantören Nailed It! Games som har sitt säte i Krakow. Så långt har de bara hunnit producera en handfull slots, något som inte är allt för överraskande med tanke på deras ringa ålder. De flesta som är någorlunda bekanta med spelautomater har förmodligen testat något spel som har “Book of” i titeln, och sådana spel tenderar att bli väldigt populära tack vare deras höga maxvinster och spännande bonusrundor. Polackerna bakom Nailed It! Games har också hakat på denna trend med sin lansering av Book of Fate, som till stora delar påminner om exempelvis Book of Dead - men med en helt egen touch. Är du som många andra ett fan av spel av denna sort så kan du läsa vidare och ta reda på mer om spelet Book of Fate från Nailed it! Games.
  • Speltillverkare: Nailed It! Games
  • RTP: 96,00%
  • Lägsta insats: 2 kr
  • Högsta insats: 400 kr
  • Hjul: 5
  • Vinstlinjer: 10 fasta vinstlinjer
  • Maxvinst: Upp till 50 000 gånger insatsen
  • Bonusfunktioner: Bonus, Super Bonus, Bonussatsning, Köp Bonus, Köp Super Bonus
book of fate spel

Book of Fate Slot – Chans till vinster på 50 000 gånger insatsen! 🤑

Book of Fate från Nailed It! Games är en spelautomat som har ett klassiskt utseende bestående av 5 hjul, 3 rader och 10 fasta vinstlinjer. Temat är taget från forntidens Egypten och de bäst betalande symbolerna är fåglar, kejsarinnor, faraohundar och utforskaren medan symbolerna som betalar ut minst är i vanlig ordning 10, J, Q, K och A. Som i de flesta Book of-spel så är boken bonussymbolen och denna fungerar även som en wild. Book of Fate är ett högvolatilt spel med en helt klart godkänd RTP på 96,00% och en maxvinst på hisnande 50 000 gånger pengarna.

“Aktiverar du Bonussatsning i spelet så har du dubbelt så stor chans att vinna free spins”

Vid en första anblick så ser Book of Fate ut som de flesta andra spel i denna serie, men det är bonusfunktionerna som skiljer sig åt här. Ditt mål är att landa 3 böcker, vilket kommer belöna dig med 8 free spins. Vill du ha du dubbelt så stor chans att få bonus så kan du aktivera “bonussatsning”, vilket kommer kosta dig 25% mer per snurr. Är din insats 10 kr så kommer det alltså kosta dig 12,50 kr att snurra med bonussatsning och istället för ett snitt på 1 bonus på 400 snurr så får du 1 bonus på 200 snurr med denna aktiverad. Får du bonus i Book of Fate så kommer först en slumpmässig symbol väljas och vara med dig genom hela rundan. Får du tillräckligt många sådana under ett free spin så kommer dessa expandera och betala ut vinster oavsett var på hjulen de är placerade. Varje free spin kommer också med en slumpmässig vinstmultiplikator som kan vara allt från 2 till 10 gånger vinsten.

“Lyckas du vinna Super Spins i Book of Fate är du så gott som garanterad riktigt stora vinster”

I basspelet kan även “Feature Spin” slumpmässigt att aktiveras, vilket betyder att du får ett free spin med specialsymbol och multiplikator. För riktigt stora vinster så ska du hoppas på att din symbol blir just boken, då “Super Spins” kommer att aktiveras. Alla vinstgivande symboler kommer då att expandera vilket brukar resultera i flera vinster per snurr. Är du en otålig spelare så är det bara att du klickar dig in i “Bonusbutiken” där du kan köpa free spins för 100 gånger insatsen eller super spins för 750 gånger insatsen. Personligen kan vi på Spelsidor.se inte få nog av dessa Book of-spel och det är alltid spännande att se vad nya spelutvecklare hittar på för innovativa twister och bonusfunktioner. Precis nedanför hittar du vår lista med de bästa spelbolagen som har Book of Fate i sin portfölj. Mycket nöje!

spela book of fate
book of fate bonus

5 Fördelar med Book of Fate 👉🏻

Maxvinst på 50 000 gånger insatsen
Hyfsad återbetalningsprocent på 96%
Kan köpa bonus
Kan aktivera spinn med högre bonuschans
Riktigt spännande bonusrunda