Cleocatra

Pragmatic Play är en spelleverantör som har haft en riktig framgångssaga under de gångna åren och efterfrågan på deras slots är stor. Idag använder i stort sett alla bra spelbolag i Sverige deras tjänster, vilket inte är så konstigt då de ligger bakom spel som The Dog House, Wolf Gold, Great Rhino Megaways och Sweet Bonanza. Sommaren 2022 så var det återigen dags för en nylansering som skaparna har baserat på en blandning av katter och forntida Egypten. Spelet fick fyndigt nog namnet Cleocatra och är både snyggt, underhållande och spännande. Cleocatra från Pragmatic Play har maximal volatilitet och en maxvinst på 5000 gånger insatsen. Läs vidare för att ta reda på mer om dessa egyptiska katter.
  • Speltillverkare: Pragmatic Play
  • RTP: 96,20%
  • Lägsta insats: 2 kr
  • Högsta insats: 1000 kr
  • Hjul: 5
  • Vinstlinjer: 40
  • Maxvinst: 5000 gånger insatsen
  • Bonusfunktioner: Multiplikator Wild, Free Spins, Omspinn-funktion

Cleocatra Slot – Kattastrofalt kul från Pragmatic Play 😹

I det forntida Egypten så trodde man att katter var magiska varelser, vilket gjorde att man dyrkade dessa i tusentals år. En av anledningarna var att katter associerades med lycka, och förhoppningsvis gäller detsamma för dig när du provar på Cleocatra från Pragmatic Play. Detta är en humoristisk casino slot med 4 rader, 5 hjul och 40 vinstlinjer där fyrbenta pälsbollar i peruker och kejsarkläder ska försöka hjälpa dig till storvinster. De fyra bäst betalda symbolerna är just katter i olika raser och utöver det finns det en ankh-symbol, en krok och de välkända 10, J, Q, K och A. Cleocatra har också wildsymboler som kommer med en multiplikator på antingen 2 eller 3 gånger pengarna samt bonussymbolen som är ett gyllene tassmärke.

“Spänningen byggs upp i bonusrundan då fler och fler wilds med multiplikator fastnar på hjulen”

Självklart har Cleocatra från Pragmatic Play också några trevliga bonusfunktioner, där den första du förmodligen kommer stöta på är Omsnurr-funktionen. Denna aktiveras om du fyller alla fyra raderna på det första hjulet med en och samma kattsymbol. Du kommer då att få re-spins som inte slutar förrän du har prickat in en vinst. Prickar du in fler symboler av den du har på första hjulet så kommer de också att fastna tills du får en vinstgivande träff. Cleocatra bonusrunda aktiveras genom att du får 3 eller fler bonussymboler där det minsta antal free spins du kan tilldelas är 8 stycken. Under free spins så kommer alla wildsymboler att fastna och de kan komma med en multiplikator upp till 5 gånger, vilket gör att spänningen ofta byggs upp mot de sista snurren som kan betala ut riktigt stort. Det finns dessutom möjlighet att köpa bonusen direkt genom att betala 100 gånger din insats. 

Oavsett om du är hund eller kattmänniska så tror vi att du kommer upps(katt)a denna sockersöta slot från Pragmatic Play. Nedan finner du de bästa spelbolagen med Cleocatra i sitt sortiment. Ha så kul!

spela cleocatra
Cleocatra vinst

5 Fördelar med Cleocatra 👉🏻

Hög RTP på över 96%
Hög volatilitet
Sticky wilds med multiplikator i bonusrundan
Finns möjlighet att köpa bonus
Maxvinsten betalar ut 5000 gånger din insats