Fox Mayhem

Play’n GO är en framgångsrik spelleverantör som grundades i Växjö 2005, men det skulle dröja några år innan de verkligen slog igenom. Det stora genombrottet kom i januari 2016 när de lanserade spelet Rich Wilde and the Book of Dead som oftast endast kallas Book of Dead. Detta spel har mer eller mindre redan blivit en klassiker och slotten är lika populär nu som den var för några år sedan. Play’n GO har över 300 online slots i sin katalog och några av deras populäraste titlar är Fire Joker, Reactoonz, Moon Princess 100 och Wild North. Personerna bakom Play’n GO är både kreativa och effektiva, vilket gör att de ofta släpper flera nya och spännande slots i månaden. Några av deras senaste nyheter är Boat Bonanza Colossal Catch, Honey Rush 100 och Hugo Legacy, och den 6 juli 2023 släppte svenskarna ännu ett spel vid namn Fox Mayhem. Skulle du vilja lära dig mer om detta nya spel från Play’n GO innan du testar det själv så kan du läsa vår recension nedanför.
  • Speltillverkare: Play’n GO
  • RTP: 96.20%
  • Lägsta insats: 2 kr
  • Högsta insats: 1000 kr
  • Hjul: 5
  • Vinstlinjer: 20
  • Maxvinst: 4000 gånger insatsen
  • Bonusfunktioner: Prisinsamling, Free Spins, Wild
play n go slots

Fox Mayhem Slot – Hjälp Freddie Fox att stilla hungern 🤤

Play’n GO är återigen tillbaka med en ny spelautomat då de nyligen lanserat Fox Mayhem. Många kommer säkert tänka på Quickspins spel Big Bad Wolf med de tre små grisarna vid första anblick, men här är det en hungrig räv vid namn Freddie Fox som är på jakt efter middag där bondens välgödda gris är ett tänkbart offer. Fox Mayhem från Play’n GO bjuder på en hel del humor i detta spel som består av fem hjul, tre rader och 20 fasta vinstlinjer.

“Play’n GO är en av de absolut populäraste speltillverkarna bland svenska spelare i dagsläget”

Allt utspelar sig på en bondgård och spelets symboler anspelar i stort sett bara på mat. Köttkniven betalar ut allra bäst, följt av grillbesticken, stekpannan, grytvanten, stekspaden och A-10-symbolerna. Spelet har också pengasymboler i form av ett äpple, morot och en svamp där varje symbol har en anknuten siffra som visar hur mycket du kan vinna.

“I Fox Mayhem finns bonusrundan prisinsamling där dina vinster kan multipliceras med 10”

Fox Mayhem kommer med flera bonusfunktioner och en av dessa vinner du genom att landa mellan 3 och 5 pengasymboler. Du kommer då att skickas in i spelets prisinsamling där det bara kommer falla pengasymboler på alla hjul, och om en sådan symbol fastnar på hjulen så vinner du motsvarande summa. Vid varje träff får du tre nya snurr, och detta pågår helt tills du bommar på tre raka snurr. Prisinsamlingen kommer också ge dig en slumpmässig multiplikator på upp till 10 gånger vinsten. 

Det finns också free spins i Fox Mayhem och dessa kan du vinna genom att landa tillräckligt många fruktskålar under ett snurr. Tre stycken ger 10 free spins, fyra ger 12 spins och fem stycken skålar belönar dig med hela 15 free spins. Under free spins får du ökad chans till prisinsamling då det finns fler sådana symboler, och din totala vinst kommer dessutom att multipliceras med antingen 2, 5, 10 eller 20 gånger efter att rundan har avslutats.

“Fox Mayhem kommer passa alla spelare med sin återbetalningsprocent på 96.2%, maxvinst på 4000 x insatsen och medium volatilitet”

Fox Mayhem från Play’n GO är ett underhållande och humoristiskt spel som har mycket kul att bjuda på. Du kan satsa allt från 1 kr och upp till 1000 kr per snurr, och maxvinsten ligger på dugliga 4000 gånger insatsen. Då detta är ett medium-volatilt spel så betyder det att du kan förvänta dig medelstora vinster med jämna mellanrum, vilket är betydligt mindre riskfyllt än att spela med hög volatilitet. Tycker du att Fox Mayhem från Play’n GO kan vara något för dig så har vi samlat de bästa casinosidorna med spelet nedanför.

fox mayhem play n go slot
fox mayhem bonus

5 Fördelar med Fox Mayhem 👉🏻

Free spins med god vinstpotential
Rolig extrabonus med prisinsamling
Bra återbetalningsprocent
Humoristiskt tema
Lätt att förstå sig på