Gonzo’s Quest

Att sticka ut i mängden av alla casino slots på nätet kan vara svårt, men Gonzo’s Quest har verkligen det där lilla extra. Här får du följa med på en resa mot Eldorado och plocka fina vinster och bonusar längs vägen. Med de fallande symbolerna blir vinstchanserna extra stora och spänningen total. I denna recension går vi djupare in i spelets uppbyggnad, tema och funktioner. Vi tipsar även om de bästa spelbolagen att spela Gonzo’s Quest på!
  • Speltillverkare: NetEnt
  • RTP: 96 %
  • Lägsta insats: 2 kr
  • Högsta insats: 500 kr
  • Hjul: 5
  • Vinstlinjer: 20
  • Maxvinst: 375000 x insatsen
  • Bonusfunktioner: Avalanche, Wilds, Free Spins
gonzos quest logo

Gonzo’s Quest Slot –  Hitta Eldorado och bli belönad! 🤑

NetEnt är lite av experter när det kommer till att kombinera spännande äventyrsteman med innovativa bonusfunktioner på slots. Gonzo’s Quest som lanserades år 2013 är ett klockrent exempel på just det, och denna slot är en av de mest framgångsrika NetEnt skapat. Det bästa av allt – den håller än idag och lockar fortfarande nya spelare! Här får du hänga på Gonzo, huvudkaraktären som söker efter Eldorado som sägs vara fullproppat av skatter. Lyckas du och Gonzo hitta Eldorado under spelets gång, kan vi garantera dig att det är mödan värt.

“Gonzo tar med dig på ett äventyr fullt av bonusar och innovativa funktioner! Hittar du Eldorado öppnas det spännande bonusspelet!”

Avalanche funktionen är i sig en klockren funktion, eftersom den kan ge dig fler vinster under samma snurr och insats. När de fallande stenblocken (symbolerna) trillar in på spelplanen och en vinst matchas – smulas dessa sönder. Detta ger dig en ny vinstchans på ett och samma snurr och insats då den ersätts med nya stenblock. Däremot är ditt största mål att aktivera Free Falls! När 3 scatters trillar in på spelplanen aktiveras dessa exklusiva gratisrundor, multiplikatorerna ökar och vinsterna kan därmed bli extra stora.

Du måste helt enkelt spela spelet själv för att upptäcka all spänning Gonzo’s Quest slot har att erbjuda. 

gonzos quest bonus
spela gonzos quest 1

5 Fördelar med Gonzo’s Quest Slot 👉🏻

Väldigt hög maxvinst
Free Falls
Avalanche funktion
Innovativ
Snygg grafik