Honey Rush

Play’n GO är den svenska slot-experten som grundades i Växjö redan i 1997. Sedan 2015 så har de kammat hem olika priser år efter år på iGaming-galor som International Gaming Awards, Malta Gaming Awards, SBC Awards och EGR Awards och detta är en trend som ser ut att fortsätta. I dagsläget testar spelare från alla världens hörn lyckan på deras spännande spelautomater, och i hemlandet Sverige har de blivit en favorit hos många tack vare spel som Reactoonz, Moon Princess och Book of Dead. I slutet av 2019 släpptes ett nytt spel som visar prov på kreativiteten som finns hos Play’n GO. Det spelet fick namnet Honey Rush och bjuder på en harmonisk atmosfär med hög volatilitet och generös RTP. Läs vidare för att ta del av vår sammanfattning av Honey Rush från Play’n GO.
  • Speltillverkare: Play’n GO
  • RTP: 96.50%
  • Lägsta insats: 2 kr
  • Högsta insats: 1000 kr
  • Hjul: 7
  • Vinstlinjer: Vinn åt alla håll (37 symboler)
  • Maxvinst: 9000 gånger insatsen
  • Bonusfunktioner: Colony Funktion, Sticky Wild Funktion, Rushmätare
spela honey rush

Honey Rush Slot – Play’n GO ger dig hög volatilitet, RTP och maxvinst 🏆

Vi ska till binas värld i detta sockersöta och fridfulla spelsläpp från Play’n GO som är fyllt med nektar, pollen och fina vinstchanser. I Honey Rush är spelplanen formad som en vaxkaka bestående av 7 hjul, medan raderna är uppsatta i en 4-5-6-7-6-5-4 formation. De bäst betalande symbolerna i Honey Rush är diamanten följt av ett guldmynt, ett silvermynt och ett bronsmynt. Därefter kommer blommor i fyra olika färger som kommer att betala ut lika mycket vid vinst. Precis som i Play’n GO-spelet Reactoonz så kan du också här vinna åt alla håll, så länge du får 5 symboler eller fler som är sammanhängande. I bakgrunden spelas en harmonisk gitarrslinga tillsammans med fågelkvitter, så denna slot ger dig inte bara underhållning utan även en riktig feelgood-känsla.

“Honey Rush är till synes ett lugnt och fridfullt spel, men när Rushmätaren laddas upp så stiger pulsen”

Honey Rush har flera specialfunktioner, men ingen riktig bonusrunda som vi är vana vid. Här finns en Honey Rush-mätare, som du ska försöka fylla upp genom att få så många vinster du kan under ett snurr. De vinstgivande symbolerna i Honey Rush försvinner och lämnar plats för nya, och detta fortsätter tills du inte längre prickar in en vinst. Rushmätaren har fyra olika nivåer du kan låsa upp, och ju längre du kommer desto bättre blir belöningarna. Här kan du få sticky wilds med multiplikatorer, och något som kallas för Colony Funktion. Denna kommer i nivåerna Drone, Worker och Queen, och kommer att klona mittensymbolen till ett kluster på mellan 7 och 37 rutor. Då spelet har totalt 37 rutor så kan Queen Colony alltså förvandla alla spelets symboler till en och samma symbol. Skulle detta ske och du har några wilds med multiplikator i tillägg till detta så kan det betala ut riktigt stort då dina vinster kan multipliceras upp till hela 27 gånger pengarna.

Honey Rush har riktigt hög volatilitet och en RTP på 96.50% som är en bit över medel i dessa dagar. Tycker du att detta låter som något du skulle gilla så hittar du enkelt ett bra casino som har spelet nedanför. Stort lycka till!

honey rush play n go
honey rush bonus

5 Fördelar med Honey Rush 👉🏻

Återbetalningsprocenten en bra bit över genomsnittet
En maxvinst på hela 9000 gånger din insats
Enkel men snygg grafik
Spännande och innovativa bonusfunktioner
Vinstmultiplikator på upp till 27 gånger