Hyper Strike

Blanda klassiskt med nytt och Hyper Strike står högt i toppen! Spelet i fråga är skapat av Microgaming och är lika hett nu bland spelare som när det såg dagens ljus i början av år 2021. Denna färgexplosion till slot bjuder på nya och spännande funktioner över en klassiskt uppbyggd spelplan. Har du tidigare spelat 9 Masks of Fire? I så fall kommer Hyper Strike göra dig nöjd då det är en uppgraderad remake av just populära 9 Masks of Fire. Utöver det energiska och färgglada temat bjuds här på flera olika bonusfunktioner. Multiplicerade Free Spins vinster, Wilds och så kallade “Hyper Strike” symboler är några funktioner som lättare leder dig mot storkovan.
 • Speltillverkare: Microgaming
 • RTP: 96,50%
 • Lägsta insats: 2 kr
  Högsta insats:
  600 kr
 • Hjul: 5
 • Vinstlinjer: 20
 • Maxvinst: Ca 4,5 miljoner kr
 • Bonusfunktioner:  Free Spins, multiplikatorer, Hyper Strike, Wilds
hyper strike online slot

Hyper Strike Slot – Fartfyllt partyspel med Free Spins! ⚡️

Direkt när du klickar dig in på denna slot av Microgaming kommer du genast hamna i stämning. Tack vare det härliga och färgglada temat i kombination med poppig musik kan man inte bli annat än glad. Här bjuder Microgaming på ett riktigt upplyftande spel som har så mycket mer att erbjuda utöver det härliga temat. Gillar du klassiska slots kombinerat med nytänkande bonusfunktioner kan vi garantera dig att du hamnat rätt. På den trevliga spelplanen snurrar klassiska symboler in tillsammans med Wilds och “Hyper Strike” symboler. Med lite tur på din sida kan du lyckas spinna dig in i ett Free Spins läge för extra spänning!

“Hyper Strike kombinerar ett upplyftande tema med riktigt trevliga bonusfunktioner!”

Hur ser då spelupplägget och de trevliga funktionerna ut? Jo, själva spelplanen är som sagt upplagt på ett klassiskt sätt med 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Även om spelet vid första anblick kanske inte ser så värst unikt ut har det ändå flera trevliga bonusfunktioner att bjuda på. Hyper Strike symbolen är i form av en scatter och kan med fler än 3 av sig själv leverera finfina kontantpriser. Dessutom kan du starta igång Free Spins, snurra på ett Free Spins hjul och få mutliplicerade vinster. I vanlig ordning finns även en Wild-symbol som fungerar som ersättare för alla vanliga symboler. Tack vare dessa specialfunktioner kan du lyckas kamma hem riktigt höga vinster, faktum är att de kan gå upp till miljonbelopp. Hur grymt låter inte det?

hyper strike spel
hyper strike free spins

5 Fördelar med Hyper Strike 👉🏻

Snygg design
Klassiskt tema

Lättspelat
Trevliga musikeffekter
Hög maxvinst

4 Bästa Casinon med Hyper Strike 💫

Hajper
SpinGenie
LeoVegas
PlayOjo