Star Joker

Play’n GO är en av flera framgångsrika spelutvecklare som har sina rötter i Sverige. Under åren som aktiva har de producerat flera folkfavoriter som bland annat Book of Dead, Wild North, Reactoonz och Moon Princess. De har utmärkt sig som väldigt aktiva och släpper spel med jämna mellanrum, men trots att det inte dröjer länge mellan släppen så lyckas de upprätthålla konstant toppkvalité. I 2018 blev det tillökning i Play’n GO:s spelportfölj när spelet Star Joker blev tillgängligt för allmänheten. Detta är ett spel som påminner mycket om de klassiska enarmade banditerna, men i ett modernare stuk. Vi har provspelat Star Joker från Play’n GO nedanför kan du läsa vårt omdöme om denna.
  • Speltillverkare: Play’n GO
  • RTP: 96.25%
  • Lägsta insats: 1 kr
  • Högsta insats: 1000 kr
  • Hjul: 5
  • Vinstlinjer: 10
  • Maxvinst: 5000 gånger insatsen
  • Bonusfunktioner: Free Spins, Wilds
star joker play n go

Star Joker Slot – Modern slot i klassisk stil 🃏

Play’n GO lanserade Star Joker i 2018, och läser man deras beskrivning av spelet så verkar det nästan som en slags introduktion till nybörjare för att lära sig hur slots fungerar och samtidigt få chansen att vinna en slant. Öppnar du spelet för första gången får du dessutom en guidad runda så att du steg-för-steg får förklarat hur alla funktioner fungerar. Star Joker påminner en del om de klassiska fysiska casino spelautomaterna med fruktsymboler som körsbär, jordgubbar, apelsiner och vattenmeloner. Ljudslingan och bakgrunden adderar en liten 80-tals discokänsla till spelandet. De bästa symbolerna i Star Joker är sjuorna, diamanterna och sedan klockorna. Du spelar med standardupplägget på 5 hjul, 3 rader och 10 fasta vinstlinjer, och 3 lika symboler eller fler på raken kommer generera en vinst. Minsta insats du kan spela med är 1 kr och det går som mest att snurra för en tusenlapp per runda.

“Ska du testa på slots för första gången och vill ha ett enkelt sätt att lära dig grunderna så är Star Joker från Play’n GO perfekt att börja med”

Som nämnt så är detta ett spel som är perfekt för nybörjare, och förmodligen av denna anledning så har de även valt att hålla specialfunktionerna så simpelt det bara går. Stjärnsymbolen fungerar som en wild i basspelet som kan hjälpa dig till bättre vinster. Det finns självklart ett bonusspel i Star Joker, och denna aktiveras genom att landa en jokersymbol på det första, det tredje och det sista hjulet. Du kommer då att få 10 free spins, där även jokersymbolen tillsammans med stjärnsymbolen fungerar som wilds. Skulle du få ytterligare tre jokrar under bonusrundan så kommer du att få 10 extra free spins. Trots att detta är en enkel spelautomat så är den fortfarande underhållande och under perioden vi provspelade så lyckades vi pricka bonusrundan ett flertal gånger. Som med många andra spel från Play’n GO så kan du använda Gamble-funktionen vid vinst och antingen dubbla eller fyrdubbla din vinst om du har turen med dig. Är du nybörjare eller bara tycker om spel där “less is more” så kan Star Joker från Play’n GO vara något för dig.

star joker spel
star joker bonus

5 Fördelar med Star Joker 👉🏻

Bra för nybörjare
Bonusspel aktiveras ofta
Hyfsad återbetalningsprocent
Kan aktivera extra free spins i bonusrundan
Finns gamble-funktion