Superstars

NetEnt är förmodligen den populäraste speltillverkaren bland oss svenskar, och genom åren som har gått så har de fått till en mängd fullträffar när det kommer till att göra underhållande och snygga slots. Flera av spelen har hunnit bli riktiga klassiker, som bland annat Starburst som lanserades för över 10 år sedan. Nu kommer riktigt goda nyheter till alla NetEnt-fans, när spelet Superstars finns tillgängligt. Det bjuds in till en ordentlig fest där vi får återse flera kända karaktärer från tidigare spel. Förbered dig på en riktig nostalgitripp när det gamla möter det nya i NetEnts slot Superstars!
  • Speltillverkare: NetEnt
  • RTP: 96.08% (96.00% med köp bonus)
  • Lägsta insats: 1 kr
  • Högsta insats: 1000 kr
  • Hjul: 5
  • Vinstlinjer: 45
  • Maxvinst: 4596 x
  • Bonusfunktioner: Bonus Game, Wheel Game, Final Game, Wild Symboler, Köp Bonus
superstars casino spel

Superstars Slot – Nostalgifest från NetEnt ✴️

I NetEnts nylansering så får vi ett kärt återseende med flera legendariska karaktärer från tidigare slots. Vi får träffa Finn (Finn and the Swirly Spin), Gonzo (Gonzo’s Quest), Miss Banks (Piggy Riches) och Brute (Space Wars). Du kommer också känna igen andra element som bland annat stjärnan från Starburst eller rymdskepp från Space Wars. I bakgrunden av spelet finns också flera detaljer som anspelar på tidigare NetEnt-slots. Spelplanen här är utformad i ett 5×5-format, och du kan satsa allt från 1 kr till 1000 kr på ett spinn. Själva basrundan i spelet är inte allt för spännande, utan här kretsar det mesta kring bonusspelet där NetEnt har lagt allt sitt krut.

“NetEnt har tagit det bästa från flera världar och slagit det samman till ett mästerverk”

För att nå bonusrundan behöver du landa tre eller fler diamantsymboler, eller två diamanter och en tärning, och orkar du inte vänta på att detta ska inträffa så finns även möjligheten att köpa dig direkt in i bonusrundan. Att köpa bonusrundan kommer att kosta dig 150 gånger din ursprungliga insats, så har du tålamod så kan det vara betydligt mycket mer lönsamt att försöka vinna den på ett vanligt snurr.

Som sagt så är det bonusspelet i Superstars som gör hela spelet. Du tas då in på en spelplan som är utformad lite som brädspelet Monopol, och du ska slå en tärning för att sedan ta motsvarande antal kliv framåt. Varannan ruta består av en extra bonusfunktion och varannan är en tom ruta. Du börjar med 3 tärningskast och kan under spelets gång bland annat vinna fler kast, högre multiplikator på din vinst eller snurr i lyckohjulet. Klarar du att ta dig ett helt varv runt planen får du dessutom ett extraliv vilket betyder att du får börja om när bonusrundan normalt hade tagit slut.

“Det råder ingen brist på bonusfunktioner i Superstars – det finns hela nio stycken!”

Målet är att du ska få så hög multiplikator som möjligt, då det är din insats gånger multiplikatorn som blir vinsten i bonusrundan. Om du skulle ha så pass tur att fylla alla rutor med multiplikatorer så kommer du kliva in i “Final Game”, och det är här de stora pengarna finns. Superstars är med andra ord ett spel där bonusrundan består av flera olika bonusfunktioner, något som gör det väldigt underhållande. Har du inte testat NetEnt Superstars slot ännu så tycker vi verkligen att du borde ge det en chans. Detta är både nostalgi och spänning på riktigt hög nivå. Hatten av, NetEnt!

superstars netent
vinst superstars slot

5 Fördelar med Superstars👉🏻

Bra RTP (Återbetalningsprocent)
Stort underhållningsvärde
Väldigt många bonusfunktioner
Snygg grafik och klatschig ljudslinga
Nostalgiskt tema