TORSDAGSTIPSET – Sticky Bees

Än är inte sommaren över så vi tänker fortsätta med att tipsa om somriga slots. Sticky Bees av Pragmatic Play har faktiskt varit en av de mest spelade slotsen på senaste tiden och vi har tagit reda på varför. Utöver det trevliga och färgglada temat bjuds det på en hel del underhållning i form av diverse bonusfunktioner. Detta är något som inte är ovanligt när det gäller just Pragmatic Play, som är en av de hetaste spelleverantörerna på marknaden. 


Hjälpsamma bin och köp bonus-funktion 🐝

Som rubriken lyder kan du köpa bonus i Sticky Bees, men detta är långt ifrån alla funktioner som finns att utforska i spelet. Här spelar du på en spelplan med 7×7 symboler föreställande frukter, bokstäver, bin och bonussymboler. Jordgubben är den bästa frukten som kan leda dig mot en vinst på hela 125x insatsen. Bi-symbolen är en så kallad Super Wild vilken också alltid är förmånlig att snurra in, men allra helst vill du landa 4 eller fler bonussymboler. Då aktiveras minst 7 Free Spins med tillhörande Sticky Wilds vilket med andra ord bådar riktigt gott för fina vinster. Den totala maxvinsten i denna spännande slot är hela 10 000 x insatsen!

Med det sagt vill vi önska dig lycka till! Bzzz bzz… 


Matilda Hedenström

Innehållsansvarig på Spelsidor.se

Matilda Hedenström

Matilda har ansvarat för innehållet på spelsidor.se sedan 2019 och ser till att alla artiklar är uppdaterade med den senaste infon och bonusarna. Hon har en bakgrund inom Casino- och Bettingbranschen hos spelbolag och hon har även tidigare jobbat som frilansande skribent.